Aluerajaus: Koko Suomi Muuta
Kaikki  Yrityksen nimellä  Toimiala  Y-tunnus  Henkilö  
Hakutuloksia:537 yritystä.
Hakusana:pirkanmaa
Muita hakusanoja:kuljetuspalvelut pirkanmaa kuljettaja pirkanmaa, lady-pesis pirkanmaa, ladypesis pirkanmaa, lynx pirkanmaa, beta pirkanmaa
Aluerajaus:Koko Suomi

JUHLATALON RAVINTOLAT OY | TAMPERE
Ravintolat, hotellit ja majoitus: Ravintolat, Ravintolapalveluja, Juhlapalveluja
Puhelin 020-7288388n
Puhelin 040-5575833n
Juhlatalon Ravintolat Oy on Tampereen Komediateatterin tiloissa toimiva yritys joka vastaa sen ravintolapalveluista räätälöidysti asiakkaan toiveiden mukaan. Tutustu kotisivuilla toimintaan laajemmin ja ota yhteyttä!
 
 
NOKIAN SÄHKÖTALO OY | NOKIA
Ostokset ja kaupat: Sähkötarvikkeiden ja valaisimien vähittäiskauppa
Puhelin 03-3426600n
Olemme vuonna 1996 perustettu valaisinten ja sähkötarvikkeiden vähittäismyymälä. Monipuolisesta valikoimasta löytyvät erilaiset valaistusratkaisut aina kattokruunuista pöytävalaisimiin ja tarvittessa hoidamme myös sähkö- ja valaistussuunnittelun sekä alan asennukset. Lisäksi olemme avanneet verkkokaupan, josta voit tilata tuotteet suoraan kotiovelle, tutustu vaikka heti osoitteessa: www.lamppukauppa.fi
 
 
Pirkanmaan Ensihoitokoulutus | TAMPERE
Koulutus ja konsultointi: Ensihoitokoulutus
Puhelin 050-3263618n
Onko yrityksenne, yhteisönne tai seuranne ensihoito- ja ensiaputaidot ajan tasalla? Pirkanmaan Ensihoitokoulutus tarjoaa kaikki ensiapuun liittyvät asiat samalla kertaa. Saatte koulutuksen sekä tarvikkeet omienne tarpeiden mukaan. Ensiapukursseillamme harjoitellaan elvytyksen lisäksi monia tärkeitä taitoja mm. tajuttoman kylkiasento ja hengityksen turvaaminen. Ajantasalla olevat ensiaputaidot antavat varmuutta ja uskallusta auttaa hätään joutunutta. Opetus on käytännön läheistä jossa kouluttajamme, terveydenhuollon ammattilaiset, tarjoavat asiakkaille vahvan teoriatiedon lisäksi monipuolisen käytännön kokemuksensa ensihoidon kenttätyöstä. Koulutusvalikoimiimme kuuluvat SPR:n (Suomen Punainen Risti) hyväksytyt ensiapukurssit sekä asiakaskohtaisesti räätälöidyt ensiapukoulutukset. Ensihoidon koulutus tarjoaa terveydenhuollon ammattilaisille (lääkäreille, hoitajille, vastaanottovirkailijoille) työkaluja oman toimipisteen ensihoidon tilanteiden kohtaamiseen ja hallintaan päivittäisessä toiminnassa. Järjestämme myös ammattipätevyyskoulutusta liikenteen turvallisuusviraston luvalla. Alan ammattilaisten tarjoamia ensiaputarvikkeita, ensihoitolaitteistoa sekä alkusammutus- ja turvallisuuskoulutusta saatavilla yhteistyökumppaneiden kautta! Toimintaympäristömme kattaa koko Suomen. Koulutuksen räätälöinnin ja yksilöinnin ansiosta pystymme kouluttamaan sekä pienet että suuret asiakasryhmät vankalla ammattitaidolla. Tutustu toimintaamme ja ota yhteyttä niin räätälöidään yhdessä sopiva paketti juuri Teille!
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
TK Tili ja Laskenta Oy | TAMPERE
Talous ja juridiikka: Kirjanpitotoimisto, Yritysneuvontaa
Puhelin 03-31254400n
TK tili ja laskenta on jo vuodesta 1992 toiminut taustatukena niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Asiakaskuntamme koostuu eri kokoisista yrityksistä, usealta eri toimialalta. Luottamukselliset palvelumme perustuvat nykypäivän ammattitaitoon ja ajan tasalla olevaan lainsäädännön muutosten seurantaan – pidämme myös asiakkaamme muutoksista tietoisina.
 
 
Tolppa Ravintolat Oy | KANGASALA
Ravintolat, hotellit ja majoitus: Ravintola, kokous- ja juhlapalvelut
Puhelin 03-2716281n
Puhelin 0400-937833n
Kokoukset, koulutukset, yritystilaisuudet, perhejuhlat... Millaisen tilaisuuden Sinä haluat? Tolppa Ravintolat tarjoaa Sinulle yhteistyössä Kuntotutumiskeskus Apilan kanssa monia mahdollisuuksia toteuttaa onnistuneet kokoukset ja elämykselliset juhlat. Apilan kokous- ja juhlatilat muuntuvat joustavasti erilaisiin tilaisuuksiin. Ympäröivä luonto rantamaisemineen lisää viihtyvyyttä, monipuolisista palveluista rakennat toimivan kokonaisuuden ja iloisia yllätyksiä. Elämyksen täydentää erinomainen ruoka tilaisuuden hengen mukaisesti ja näyttävästi tarjottuna. Annamme mielellämme vinkkejä tilaisuutesi teemasta ja ohjelmasta, tai jos haluat, järjestämme koko tilaisuuden puolestasi.
 
 
TRUUTTI TMI | NOKIA
Teollisuustuotanto: Kalastusvälineiden valmistus
Puhelin 0400-914274n
Truutti Tmi on Pirkanmaalla toimiva kalastusvälineiden valmistaja joka on erikoistunut vuosien vankalla kokemuksella laadukkaiden uintilistojen valmistamiseen vaappuihin. Ota yhteyttä!
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Pirttitekniikka Oy | TOIJALA
Rakennus ja saneeraus: Sähköalan työt, remontointi
Puhelin 040-5279576n
Olemme kiinteistötekniikka-alan yritys Akaasta. Päätoimialamme on sähkötekniikka, mutta hoidamme myös muut kiinteistöihin kuuluvat huolto- sekä kunnossapitotehtävät. Toiminta-alueemme on koko Pirkanmaa, mutta tarvittaessa lähdemme kauemmaksikin. Toimintamme on saanut alkunsa jo yli 10v sitten, mutta sähköalalta kokemusta löytyy noin 20 vuoden ajalta. Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman joustavasti ja hyvinkin nopealla aikataululla. Siksi olemmekin keskittäneet toimintamme huolto-, kunnossapito-, sekä remontti- ja saneerauspuolelle. Eli emme ole kiinni isoissa kohteissa. Asiakkaitamme ovat myös huoltoyhtiöt sekä isännöintitoimistot, joten pyrimme hoitamaan vikatapauksetkin mahdollisimman nopeasti.
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
VERHOILULIIKE M. VARTIAINEN | TAMPERE
Muut palvelut: Verhoiluliike, Entisöinti
Puhelin 03-3451520n
Verhoiluliike M Vartiainen on perustettu v. 1976. Toiminta alkoi Virroilla, josta sitten siirryimme Ylöjärven Siivikkalaan. Siellä toimimme n. 10 vuoden ajan, jonka jälkeen aloitimme nykyisellä paikalla Lielahdessa, Possijärvenkatu 1:ssä. Muutimme Raholan Kolismaankatu 1, missä toimimme tällä hetkellä. Toimialaan kuuluvat erilaiset sisustukseen liittyvät pehmustus- ja verhoilutyöt sekä erilaisten patjojen valmistus ja myynti. Verhoilutyöhön sisältyvät modernit verhoilut sekä antiikkientisöinnit ja julkisten tilojen verhoilu-urakoinnit. Avosolupatjatuotannosta toimitamme patjoja mittatilaustyönä koteihin, asuntovaunuihin ja -autoihin, veneisiin jne. Avosolu- ja vaahtomuovipatjojen valikoima kattaa koko pohjoismaisen tarjonnan kirjon. Lisäksi patjatarjontaamme täydentävät FUTON-patjat ja -kalusteet. Meiltä saat myös täydellisen materiaalipaketin tee-se-itse-verhoilijalle.
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
E.T. Listat Oy | YLIVIESKA
Teollisuustuotanto: Puuta ja puutavaraa, Rakennustarvikkeita, Rakennusaineita
Puhelin 08-4108200n
E.T. Listat Oy on johtava suomalainen rakennuslistojen-, profiileiden- sekä sisustuspaneeleiden valmistaja. Yrityksemme on valmistanut korkealaatuisia rakennuslistoja jo yli 35 vuotta. Yrityksemme työllistää jo yli 70 alan ammattilaista. E.T. Listat Oy valmistamat puulistat ovat korkealuokkaista kotimaista mäntyä, joista useat listamallit ja paneelit ovat myös saatavilla MDF:nä, valmiiksi pinnoitettuna ja pintakäsiteltynä. Katso kotisivuiltamme www.etlistat.fi jälleenmyyjät.
 
 
Tutoris Oy | OULU
Muut palvelut: Kuntoutus- ja asumispalvelut
Puhelin n
Puhelin 044-5606009n
Tutoris Oy on suurin suomalainen valtakunnallinen kuntoutus- ja asumisalan yritys. Tutoriksella on aluekeskukset Lapissa, Pohjois-Pohjanmaalla, Kainuussa, Keski-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla, Pohjois-Savossa, Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Lounais-Suomessa. Yritys tuottaa kuntoutuksen asiantuntijapalveluita kuntien ja kuntayhtymien organisaatioille. Tutoris auttaa varmistamaan palvelujen riittävyyden ja tehokkaan käytön. Lääkinnällisen kuntoutuksen puhe-, toiminta- ja fysioterapiapalveluita sekä hoivapalveluita tarjotaan mm. kansaneläkelaitokselle, kunnille, keskussairaaloille, vakuutusyhtiöille ja yksityishenkilöille. Koulutus- ja konsultaatiopalveluita tarjotaan kunnille, oppilaitoksille, yhdistyksille, yrityksille ja projekteille.
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Tuloilma.com Helsinki Oy | HELSINKI
Rakennus ja saneeraus: Hormiston kuntokartoitus, hormisaneeraus
Puhelin 020-7613890n
Puhelin 040-8099010n
Olemme luotettava ja tehokas yhteistyökumppanisi, kun tavoitteenasi on puhdas sisäilma. Kiinteistöjen puhdas sisäilma vaatii moniammatillista osaamista. Ammattilaisemme varustettuina alan johtavalla teknologialla ovat vahva osa tätä yhteistyötä. Yhdessä saavutamme tavoitteen kustannustehokkaasti ja tarkoituksenmukaisesti. Tuotamme ilmanvaihdon kartoitus- ja korjauspalveluja asunto- ja kiinteistöyhtiöille. Tyypillisiä työtehtävimme ovat esimerkiksi hormistojen kuntokartoitukset, korjausehdotukset sekä korjaustöiden toteuttaminen esimerkiksi linjasaneerauksen aikana. Pystymme tarjoaamaan asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua laajan osaaamisalueemme johdosta. Hoidamme kaikki rakennusalan työt hormisaneerauksen yhteydessä. Tarviaessa toteutamme myös IV-suunnitellun. Toimimme pääsääntöisesti Uudenmaan, Varsinais-Suomen, Hämeen, Pirkanmaan ja Kymenlaakson alueella.
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
SÄHKÖVAARA OY | PARKKUU
Huolto, korjaus ja asennuspalvelut: Sähköjohtojen ja -laitteiden asennus
Puhelin 0400-784348n
Sähkövaara Oy on luotettavana yhteistyökumppanina tunnettu sähköalan moniosaaja, joka palvelee asiakkaitaan pääsääntöisesti Pirkanmaalla. Omaamme usean vuoden kokemuksen uudisrakennus että remontointikohteiden sähköistykestä, joten olipa kyseessä sitten työ kuin työ, meiltä saat varmasti asiantuntevaa palvelua! Sähkötöiden lisäksi teemme erilaiset antenni- ja ATK-työt laidasta laitaan sekä myymme ja asennamme tehokkaat murtohälyttimet. Lisätietoa monipuolisesta palvelutarjonnastamme saat helpoiten suoraan soittamalla, joten ota yhteyttä jo tänään, palvelemme Teitä mielellämme!
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Konetyö Heikki ja Hannu Hakala | LEMPÄÄLÄ
Autoilu: Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus
Puhelin 010-4205561n
Konetyö Heikki ja Hannu Hakala on ensiluokkaisesta työnjäjestä tunnettu täyden palvelun autotalo Lempäälässä. Toimimme niin kaikkien automerkkien autokorjaamona, vakuutusyhtiöiden hyväksymänä kolarikorjaamona kuin nykyaikaisena automaalaamonakin. Saat siis kaikki autoalan palvelut saman katon alta - helposti ja nopeasti! Kun autosi kaipaa luotettavaa ja ammattitaitoista huoltoa, ota yhteyttä ja kysy lisää, asiantunteva ja ystävällinen henkilökuntamme palvelee Teitä mielellään! Voit tutustua paremmin monipuoliseen palvelutarjontaamme myös kotisivuillamme osoitteessa: www.hakala-yhtiot.com
 
 
Koulutettu hieroja Mikko Laine | TAMPERE
Terveys, kauneus ja lääkäripalvelut: Hieronta
Puhelin 040-5915333n
Koulutetun hierojan palvelut Pirkanmaan alueella. Hinnat: 45 min. / 30 € 60 min. / 40 € 90 min. / 55 € 120 min. / 70 €
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Hiking Travel, Hit Ky | VUORENTAUSTA
Matkailu ja matkustaminen: Luontomatkailu
Puhelin 040-5176527n
Puhelin 0400-636057n
Hiking Travel, Hit Ky on tapahtumien järjestämiseen sekä luonto- ja maaseutumatkailuun erikoistunut monialainen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen hyvänmielen retkiä, koulutusta tapahtumia, juhlia sekä monipuolisia harrastusvälineitä.
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Hautauspalvelu T. Teuho | SASTAMALA
Muut palvelut: Hautaustoimistoja, Hautauspalveluja
Puhelin 03-5115600n
Puhelin 040-7644678n
Surun kohdatessa tarjoamme asiantuntevaa hautausalan palvelua. Hoidamme kaikki käytännön hautausjärjestelyt asiantuntevasti. Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Luther-talossa Vammalassa. Tiloissamme laaja muistomerkki -näyttely. Päivystämme 24h/vrk.
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Kotipalvelu Katja | TAMPERE
Isännöinti, siivous ja puhtaanapito: Siivouspalvelut
Puhelin n
Puhelin 041-4942112n
Kaipaatko luotettavaa yhteistyökumppania vastaamaan kiinteistösi siisteydestä? Kotipalvelu Katja on ensiluokkaisesta palvelusta tunnettu siivousalan palveluja tarjoava yritys, joka toimii pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella. Teemme niin erilaiset koti-, kiinteistö- kuin rakennussiivouksetkin asiakkaan kanssa yhdessä tehdyn sopimuksen mukaisesti, tavoitteena asiakkaan 110% tyytyväisyys! Kun kaipaat huolellista siivouspalvelua, ota yhteyttä ja kysy lisää, palvelemme teitä mielellämme!
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Huoltolux | TAMPERE
Huolto, korjaus ja asennuspalvelut: Kotitaloussähkölaitteiden korjaus
Puhelin 03-31411314n
Puhelin n
Tervetuloa Pirkanmaan suurimman kodinkonehuollon palveltavaksi. Avoinna Ma - Pe klo 8.00 - 17.00
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Suomen AIB Kiinteistö- ja Saneerauspalvelut Oy | KARJALOHJA
Rakennus ja saneeraus: Saneerauspalvelut, kiinteistönhoito
Puhelin 044-3558805n
Oletko rakentamassa, remontoimassa tai onko yritykselläsi rakennusprojekti tiedossa? Tarjoamme monipuolisia rakennusalan remontointi-, saneeraus-, urakointi-, konsultointi- ja kiinteistönhoitopalveluita. Yrityksellämme on jo alalta pitkä kokemus. Asiakkaamme voivat esittää meille erikoisimmatkin toiveet, jotka me toteutamme ammattitaidolla. Pitkä työkokemus ei siis tarkoita kaavoihin kangistumista – me vastaamme tämän päivän muuttuviin tarpeisiin, emmekä pelkää tehdä jotain erilaista! Annamme työllemme tyytyväisyystakuun. Tarjontaamme kuuluu siis kaikki kiinteistöön liittyvät kokonaisuudet. Päätoimialueemme on: Pirkanmaa Puh. 044- 355 8800 ja Länsi-Uusimaa Puh. 044-355 8805
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Pirkanmaan Keittiökalustetukku Oy | YLÖJÄRVI
Muut palvelut: Kalusteita, Sisustustamista
Puhelin 020-7209240n
Pirkanmaan Keittiökalustetukku Oy tarjoaa kaiken mitä kodin kalustamiseen tarvitaan. Monipuoliseen ja laadukkaaseen valikoimaan kuuluvat mm. keittiökalusteet, wc-kalusteet, komerot ja liukuovet. Kalusteet myös mittatilaustyönä asiakkaan tarpeiden mukaan. Avoinna arkisin 8-18 ja lauantaisin 9-15. Tervetuloa ostoksille!
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
[1 - 20]
Seuraavat >>
Suomen Yrityshaku asiakaspalvelu 020 755 1537 (Arkisin klo 10:00-14:00) Käyttöehdot