Aluerajaus: Koko Suomi Muuta
Kaikki  Yrityksen nimellä  Toimiala  Y-tunnus  Henkilö  
Hakutuloksia: 542
Hakusana: pirkanmaa
Muita hakusanoja: kuljetuspalvelut pirkanmaa kuljettaja pirkanmaa , uks pirkanmaa oy , eib pirkanmaa , lvi pirkanmaa , hrc pirkanmaa oy
Aluerajaus: Koko Suomi

Hämeen Pussitehdas Oy | TAMPERE
Ravintolat, hotellit ja majoitus: Lautasliinojen valmistus
Puhelin 03-2123881n
Hämeen Pussitehdas Oy Tampereella valmistaa lautasliinoja kreppipaperista ja kuivapaperista. Värivaihtoehtoja on toistakymmentä. Valmistamme servetit asiakkaan omalla painatuksella ja myös painamattomana. Soita ja kysy lisää, tarkan sijaintimme näet karttalinkistä.
 
 
TK Tili ja Laskenta Oy | TAMPERE
Talous ja juridiikka: Kirjanpitotoimisto, Yritysneuvontaa
Puhelin 03-31254400n
TK tili ja laskenta on jo vuodesta 1992 toiminut taustatukena niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Asiakaskuntamme koostuu eri kokoisista yrityksistä, usealta eri toimialalta. Luottamukselliset palvelumme perustuvat nykypäivän ammattitaitoon ja ajan tasalla olevaan lainsäädännön muutosten seurantaan – pidämme myös asiakkaamme muutoksista tietoisina.
 
 
E.T. Listat Oy | YLIVIESKA
Teollisuustuotanto: Puuta ja puutavaraa, Rakennustarvikkeita, Rakennusaineita
Puhelin 08-4108200n
E.T. Listat Oy on johtava suomalainen rakennuslistojen-, profiileiden- sekä sisustuspaneeleiden valmistaja. Yrityksemme on valmistanut korkealaatuisia rakennuslistoja jo yli 35 vuotta. Yrityksemme työllistää jo yli 70 alan ammattilaista. E.T. Listat Oy valmistamat puulistat ovat korkealuokkaista kotimaista mäntyä, joista useat listamallit ja paneelit ovat myös saatavilla MDF:nä, valmiiksi pinnoitettuna ja pintakäsiteltynä. Katso kotisivuiltamme www.etlistat.fi jälleenmyyjät.
 
 
VERHOILULIIKE M. VARTIAINEN | TAMPERE
Muut palvelut: Verhoiluliike, Entisöinti
Puhelin 03-3451520n
Verhoiluliike M Vartiainen on perustettu v. 1976. Toiminta alkoi Virroilla, josta sitten siirryimme Ylöjärven Siivikkalaan. Siellä toimimme n. 10 vuoden ajan, jonka jälkeen aloitimme nykyisellä paikalla Lielahdessa, Possijärvenkatu 1:ssä. Muutimme Raholan Kolismaankatu 1, missä toimimme tällä hetkellä. Toimialaan kuuluvat erilaiset sisustukseen liittyvät pehmustus- ja verhoilutyöt sekä erilaisten patjojen valmistus ja myynti. Verhoilutyöhön sisältyvät modernit verhoilut sekä antiikkientisöinnit ja julkisten tilojen verhoilu-urakoinnit. Avosolupatjatuotannosta toimitamme patjoja mittatilaustyönä koteihin, asuntovaunuihin ja -autoihin, veneisiin jne. Avosolu- ja vaahtomuovipatjojen valikoima kattaa kaikki eurooppalaiset laatuluokat. Meiltä saat myös täydellisen materiaalipaketin tee-se-itse-verhoilijalle.
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
NOKIAN SÄHKÖTALO OY | NOKIA
Ostokset ja kaupat: Sähkötarvikkeiden ja valaisimien vähittäiskauppa
Puhelin 03-3426600n
Olemme vuonna 1996 perustettu valaisinten ja sähkötarvikkeiden vähittäismyymälä. Monipuolisesta valikoimasta löytyvät erilaiset valaistusratkaisut aina kattokruunuista pöytävalaisimiin ja tarvittessa hoidamme myös sähkö- ja valaistussuunnittelun sekä alan asennukset. Lisäksi olemme avanneet verkkokaupan, josta voit tilata tuotteet suoraan kotiovelle, tutustu vaikka heti osoitteessa: www.lamppukauppa.fi
 
 
TRUUTTI TMI | NOKIA
Teollisuustuotanto: Kalastusvälineiden valmistus
Puhelin 0400-914274n
Truutti Tmi on Pirkanmaalla toimiva kalastusvälineiden valmistaja joka on erikoistunut vuosien vankalla kokemuksella laadukkaiden uintilistojen valmistamiseen vaappuihin. Ota yhteyttä!
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Konetyö Heikki ja Hannu Hakala | LEMPÄÄLÄ
Autoilu: Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus
Puhelin 010-4205561n
Konetyö Heikki ja Hannu Hakala on ensiluokkaisesta työnjäjestä tunnettu täyden palvelun autotalo Lempäälässä. Toimimme niin kaikkien automerkkien autokorjaamona, vakuutusyhtiöiden hyväksymänä kolarikorjaamona kuin nykyaikaisena automaalaamonakin. Saat siis kaikki autoalan palvelut saman katon alta - helposti ja nopeasti! Kun autosi kaipaa luotettavaa ja ammattitaitoista huoltoa, ota yhteyttä ja kysy lisää, asiantunteva ja ystävällinen henkilökuntamme palvelee Teitä mielellään! Voit tutustua paremmin monipuoliseen palvelutarjontaamme myös kotisivuillamme osoitteessa: www.hakala-yhtiot.com
 
 
Pirkanmaan Ilmastointipuhdistus Oy | TAMPERE
: Ilmastointityöt
Puhelin 0400-666280n
Puhelin 044-3556110n
Yrityksemme kautta kaikki ilmastointityöt kattavasti. Teemme mm. ilmastointikanavien puhdistus- ja desinfiointityöt, IV-kojeiden huollot ja asennukset, suodatinvaihtopalvelut sekä ilmamäärien mittaukset ja säädöt. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisätietoja, tutustu myös kotisivuihimme!
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
JUHLATALON RAVINTOLAT OY | TAMPERE
Ravintolat, hotellit ja majoitus: Ravintolat, Ravintolapalveluja, Juhlapalveluja
Puhelin 020-7288388n
Puhelin 040-5575833n
Juhlatalon Ravintolat Oy on Tampereen Komediateatterin tiloissa toimiva yritys joka vastaa sen ravintolapalveluista räätälöidysti asiakkaan toiveiden mukaan. Tutustu kotisivuilla toimintaan laajemmin ja ota yhteyttä!
 
 
Hiking Travel, Hit Ky | VUORENTAUSTA
Matkailu ja matkustaminen: Luontomatkailu
Puhelin 040-5176527n
Puhelin 0400-636057n
Hiking Travel, Hit Ky on tapahtumien järjestämiseen sekä luonto- ja maaseutumatkailuun erikoistunut monialainen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen hyvänmielen retkiä, koulutusta tapahtumia, juhlia sekä monipuolisia harrastusvälineitä.
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Käännöspalvelu Sinikka Jauhiainen | TAMPERE
Toimistopalvelut: Käännöspalvelu, oikoluku, tekstin toimittaminen ja muu laillinen liiketoiminta.
Puhelin n
Puhelin 044-2005456n
Käännöspalvelu Sinikka Jauhiainen tarjoaa korkealaatuista ja edullista käännös- ja kielentarkistuspalvelua niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin.
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Alen Consulting Ky | TAMPERE
Muut palvelut: Työvoiman vuokraus, suorahaku ja rekrytointi
Puhelin 050-5550392n
Työvoiman vuokrausta ja rekrytointia luotettavasti Tampereella. Ota yhteyttä!
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Tmi Antti Vistilä | SASTAMALA
Koti, kodinhoito ja puutarha
Puhelin 050-3635559n
Teen vankalla ammattitaidolla autojen, moottoripyörien, mopojen ja veneiden korjaukset, sekä huollot. Soita tai laita sähköpostia minulle ja kysy lisää monipuolisista palveluista. Tavoitat minut parhaiten puhelimitse ma-su klo 7 - 21, muutoin sähköpostitse.
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
New Garden | TAMPERE
Ravintolat, hotellit ja majoitus
Puhelin 044-2761927n
New Garden on Sammonkadulla toimiva kiinalainen ravintola. Laaja ruokalistamme kattaa kiinalaiset erikoisuudet alkuruoista jälkiruokiin, myös kasvisruokavalikoimamme on laaja. Ma-Pe meillä on seisovapöytä + salaatti pöytä ja jälkiruoka kaupanpäälle. Myös La-su lounasbuffet, 14 eri ruokaa + salaatti pöytä, syö niin paljon kuin jaksat. Tule, nauti ja aisti aito kiinalainen tunnelma. Olemme avoinna: Ma-Pe 11.00 - 21.00 La-su 11.00 - 22.00 Lounas 10.30 - 17.00 TERVETULOA!
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Muovi-Set Finland Oy | HAAPAJÄRVI
Teollisuustuotanto: Muovituotevalmistusta, Alihankintateollisuutta muovi, Muovituotteita
Puhelin 0400-681965n
Muovi-Set on perustettu vuonna 1990 ja on muovivalujen erikoistoimittaja Haapajärvellä. Muovi-Set Finland koostuu nykyisin kahdesta tehdashallista, jotka sijaitsevat Haapajärvellä. Yrityksemme tuottaa sekä omia standardiosia, että asiakkaiden toiveiden mukaisia mittatilauskappaleita. Muovi-Set Finlad Oy pystyy kilpailemaan kaikista toiminnallisista eduistaan huolimatta hinnallaan. Speedy Skiroller on Muovi-Setin keihäänkärkituote. Lue lisää tuotteesta omilta internetsivuilta: www.skiroller.fi. Lue lisää yrityksestämme kattavilta kotisivuiltamme: www.muovi-set.com
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Helsingin Pro Isännöinti Oy | HELSINKI
Isännöinti, siivous ja puhtaanapito: Isännöinti, arvokiinteistöt
Puhelin n
Puhelin 0400-625951n
Helsingin Pro Isännöinti Oy tarjoaa kiinteistöjen isännöintiä ammattitaidolla ja luotettavasti Helsingin kantakaupunkialueella. Toimipiste: Luotsikatu 5 00160 Helsinki Ota yhteyttä ja kysy lisää puh. 0400 625 951 / Pekka Aalto
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Koneurakointi Jari Niemelä Oy | JUUPAJOKI
Rakennus ja saneeraus: Maanrakennusalan työt; Pohjarakentaminen
Puhelin n
Puhelin 0400-913159n
Koneurakointi Jari Niemelä on vuonna 2001 perustettu maanrakentamisen palveluita tuottava yritys Juupajoella. Toimimme Pirkanmaan alueella, mutta sopimuksesta myös muualla Suomessa. Teemme kaikki kunnallistekniset kaivuutyöt sekä maa- ja pohjarakentamiseen liittyvät kaivutyöt. Myös salaojitukset, maasuodattimet viimeisimmän tekniikan mukaan ja myös viherrakentamiset.
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Pirkanmaan Tilausliikenne Oy, Tila- & Invataksi | YLÖJÄRVI
Kuljetus ja logistiikka: Linja-autoliikenne, tilausajot
Puhelin 0400-422122n
Matkustaminen on ainutlaatuista. Pirkanmaan Tilausliikenne on teidän valintanne. Turvallinen ja ammattitaitoinen palvelu takaavat matkan sujumisen, voit nauttia kyydistämme iloisin mielin.
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Finnsukellus Oy | TAMPERE
Rakennus ja saneeraus: Vesirakentamista, Maarakennustöitä
Puhelin 0400-238632n
Finnsukellus Oy on Tampereella sijaitseva rakennusalan yritys joka on erikoistunut monipuolisiin vesirakennustöihin. Vesirakentaminen, ruoppaukset ja sukellustyöt ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. Toiminta-alueemme on Pirkanmaa, sopimuksesta myös muualla Suomessa. Ota yhteyttä!
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Pirkanmaan Keittiökalustetukku Oy | YLÖJÄRVI
Muut palvelut: Kalusteita, Sisustustamista
Puhelin 020-7209240n
Pirkanmaan Keittiökalustetukku Oy tarjoaa kaiken mitä kodin kalustamiseen tarvitaan. Monipuoliseen ja laadukkaaseen valikoimaan kuuluvat mm. keittiökalusteet, wc-kalusteet, komerot ja liukuovet. Kalusteet myös mittatilaustyönä asiakkaan tarpeiden mukaan. Avoinna arkisin 8-18 ja lauantaisin 9-15. Tervetuloa ostoksille!
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
[1 - 20]
Seuraavat >>
Suomen Yrityshaku asiakaspalvelu 020 755 1537 (Arkisin klo 10:00-14:00) Käyttöehdot