Aluerajaus: Koko Suomi Muuta
Kaikki  Yrityksen nimellä  Toimiala  Y-tunnus  Henkilö  
Hakutuloksia:542 yritystä.
Hakusana:pirkanmaa
Muita hakusanoja:kuljetuspalvelut pirkanmaa kuljettaja pirkanmaa, lady-pesis pirkanmaa, ladypesis pirkanmaa, lynx pirkanmaa, beta pirkanmaa
Aluerajaus:Koko Suomi

Hämeen Pussitehdas Oy | TAMPERE
Ravintolat, hotellit ja majoitus: Lautasliinojen valmistus
Puhelin 03-2123881n
Hämeen Pussitehdas Oy Tampereella valmistaa lautasliinoja kreppipaperista ja kuivapaperista. Värivaihtoehtoja on toistakymmentä. Valmistamme servetit asiakkaan omalla painatuksella ja myös painamattomana. Soita ja kysy lisää, tarkan sijaintimme näet karttalinkistä.
 
 
JUHLATALON RAVINTOLAT OY | TAMPERE
Ravintolat, hotellit ja majoitus: Ravintolat, Ravintolapalveluja, Juhlapalveluja
Puhelin 020-7288388n
Puhelin 040-5575833n
Juhlatalon Ravintolat Oy on Tampereen Komediateatterin tiloissa toimiva yritys joka vastaa sen ravintolapalveluista räätälöidysti asiakkaan toiveiden mukaan. Tutustu kotisivuilla toimintaan laajemmin ja ota yhteyttä!
 
 
NOKIAN SÄHKÖTALO OY | NOKIA
Ostokset ja kaupat: Sähkötarvikkeiden ja valaisimien vähittäiskauppa
Puhelin 03-3426600n
Olemme vuonna 1996 perustettu valaisinten ja sähkötarvikkeiden vähittäismyymälä. Monipuolisesta valikoimasta löytyvät erilaiset valaistusratkaisut aina kattokruunuista pöytävalaisimiin ja tarvittessa hoidamme myös sähkö- ja valaistussuunnittelun sekä alan asennukset. Lisäksi olemme avanneet verkkokaupan, josta voit tilata tuotteet suoraan kotiovelle, tutustu vaikka heti osoitteessa: www.lamppukauppa.fi
 
 
Pirkanmaan Ilmastointipuhdistus Oy | TAMPERE
: Ilmastointityöt
Puhelin 0400-666280n
Puhelin 044-3556110n
Yrityksemme kautta kaikki ilmastointityöt kattavasti. Teemme mm. ilmastointikanavien puhdistus- ja desinfiointityöt, IV-kojeiden huollot ja asennukset, suodatinvaihtopalvelut sekä ilmamäärien mittaukset ja säädöt. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisätietoja, tutustu myös kotisivuihimme!
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Alen Consulting Ky | TAMPERE
Muut palvelut: Työvoiman vuokraus, suorahaku ja rekrytointi
Puhelin 050-5550392n
Työvoiman vuokrausta ja rekrytointia luotettavasti Tampereella. Ota yhteyttä!
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Tmi Antti Vistilä | SASTAMALA
Koti, kodinhoito ja puutarha
Puhelin 050-3635559n
Teen vankalla ammattitaidolla autojen, moottoripyörien, mopojen ja veneiden korjaukset, sekä huollot. Soita tai laita sähköpostia minulle ja kysy lisää monipuolisista palveluista. Tavoitat minut parhaiten puhelimitse ma-su klo 7 - 21, muutoin sähköpostitse.
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
TK Tili ja Laskenta Oy | TAMPERE
Talous ja juridiikka: Kirjanpitotoimisto, Yritysneuvontaa
Puhelin 03-31254400n
TK tili ja laskenta on jo vuodesta 1992 toiminut taustatukena niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Asiakaskuntamme koostuu eri kokoisista yrityksistä, usealta eri toimialalta. Luottamukselliset palvelumme perustuvat nykypäivän ammattitaitoon ja ajan tasalla olevaan lainsäädännön muutosten seurantaan – pidämme myös asiakkaamme muutoksista tietoisina.
 
 
TRUUTTI TMI | NOKIA
Teollisuustuotanto: Kalastusvälineiden valmistus
Puhelin 0400-914274n
Truutti Tmi on Pirkanmaalla toimiva kalastusvälineiden valmistaja joka on erikoistunut vuosien vankalla kokemuksella laadukkaiden uintilistojen valmistamiseen vaappuihin. Ota yhteyttä!
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Käännöspalvelu Sinikka Jauhiainen | TAMPERE
Toimistopalvelut: Käännöspalvelu, oikoluku, tekstin toimittaminen ja muu laillinen liiketoiminta.
Puhelin n
Puhelin 044-2005456n
Käännöspalvelu Sinikka Jauhiainen tarjoaa korkealaatuista ja edullista käännös- ja kielentarkistuspalvelua niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin.
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
VERHOILULIIKE M. VARTIAINEN | TAMPERE
Muut palvelut: Verhoiluliike, Entisöinti
Puhelin 03-3451520n
Verhoiluliike M Vartiainen on perustettu v. 1976. Toiminta alkoi Virroilla, josta sitten siirryimme Ylöjärven Siivikkalaan. Siellä toimimme n. 10 vuoden ajan, jonka jälkeen aloitimme nykyisellä paikalla Lielahdessa, Possijärvenkatu 1:ssä. Muutimme Raholan Kolismaankatu 1, missä toimimme tällä hetkellä. Toimialaan kuuluvat erilaiset sisustukseen liittyvät pehmustus- ja verhoilutyöt sekä erilaisten patjojen valmistus ja myynti. Verhoilutyöhön sisältyvät modernit verhoilut sekä antiikkientisöinnit ja julkisten tilojen verhoilu-urakoinnit. Avosolupatjatuotannosta toimitamme patjoja mittatilaustyönä koteihin, asuntovaunuihin ja -autoihin, veneisiin jne. Avosolu- ja vaahtomuovipatjojen valikoima kattaa kaikki eurooppalaiset laatuluokat. Meiltä saat myös täydellisen materiaalipaketin tee-se-itse-verhoilijalle.
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
E.T. Listat Oy | YLIVIESKA
Teollisuustuotanto: Puuta ja puutavaraa, Rakennustarvikkeita, Rakennusaineita
Puhelin 08-4108200n
E.T. Listat Oy on johtava suomalainen rakennuslistojen-, profiileiden- sekä sisustuspaneeleiden valmistaja. Yrityksemme on valmistanut korkealaatuisia rakennuslistoja jo yli 35 vuotta. Yrityksemme työllistää jo yli 70 alan ammattilaista. E.T. Listat Oy valmistamat puulistat ovat korkealuokkaista kotimaista mäntyä, joista useat listamallit ja paneelit ovat myös saatavilla MDF:nä, valmiiksi pinnoitettuna ja pintakäsiteltynä. Katso kotisivuiltamme www.etlistat.fi jälleenmyyjät.
 
 
New Garden | TAMPERE
Ravintolat, hotellit ja majoitus
Puhelin 044-2761927n
New Garden on Sammonkadulla toimiva kiinalainen ravintola. Laaja ruokalistamme kattaa kiinalaiset erikoisuudet alkuruoista jälkiruokiin, myös kasvisruokavalikoimamme on laaja. Ma-Pe meillä on seisovapöytä + salaatti pöytä ja jälkiruoka kaupanpäälle. Myös La-su lounasbuffet, 14 eri ruokaa + salaatti pöytä, syö niin paljon kuin jaksat. Tule, nauti ja aisti aito kiinalainen tunnelma. Olemme avoinna: Ma-Pe 11.00 - 21.00 La-su 11.00 - 22.00 Lounas 10.30 - 17.00 TERVETULOA!
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Konetyö Heikki ja Hannu Hakala | LEMPÄÄLÄ
Autoilu: Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus
Puhelin 010-4205561n
Konetyö Heikki ja Hannu Hakala on ensiluokkaisesta työnjäjestä tunnettu täyden palvelun autotalo Lempäälässä. Toimimme niin kaikkien automerkkien autokorjaamona, vakuutusyhtiöiden hyväksymänä kolarikorjaamona kuin nykyaikaisena automaalaamonakin. Saat siis kaikki autoalan palvelut saman katon alta - helposti ja nopeasti! Kun autosi kaipaa luotettavaa ja ammattitaitoista huoltoa, ota yhteyttä ja kysy lisää, asiantunteva ja ystävällinen henkilökuntamme palvelee Teitä mielellään! Voit tutustua paremmin monipuoliseen palvelutarjontaamme myös kotisivuillamme osoitteessa: www.hakala-yhtiot.com
 
 
Hiking Travel, Hit Ky | VUORENTAUSTA
Matkailu ja matkustaminen: Luontomatkailu
Puhelin 040-5176527n
Puhelin 0400-636057n
Hiking Travel, Hit Ky on tapahtumien järjestämiseen sekä luonto- ja maaseutumatkailuun erikoistunut monialainen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen hyvänmielen retkiä, koulutusta tapahtumia, juhlia sekä monipuolisia harrastusvälineitä.
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Hautauspalvelu T. Teuho | SASTAMALA
Muut palvelut: Hautaustoimistoja, Hautauspalveluja
Puhelin 03-5115600n
Puhelin 040-7644678n
Surun kohdatessa tarjoamme asiantuntevaa hautausalan palvelua. Hoidamme kaikki käytännön hautausjärjestelyt asiantuntevasti. Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Luther-talossa Vammalassa. Tiloissamme laaja muistomerkki -näyttely. Päivystämme 24h/vrk.
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Kotipalvelu Katja | TAMPERE
Isännöinti, siivous ja puhtaanapito: Siivouspalvelut
Puhelin n
Puhelin 041-4942112n
Kaipaatko luotettavaa yhteistyökumppania vastaamaan kiinteistösi siisteydestä? Kotipalvelu Katja on ensiluokkaisesta palvelusta tunnettu siivousalan palveluja tarjoava yritys, joka toimii pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella. Teemme niin erilaiset koti-, kiinteistö- kuin rakennussiivouksetkin asiakkaan kanssa yhdessä tehdyn sopimuksen mukaisesti, tavoitteena asiakkaan 110% tyytyväisyys! Kun kaipaat huolellista siivouspalvelua, ota yhteyttä ja kysy lisää, palvelemme teitä mielellämme!
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Huoltolux | TAMPERE
Huolto, korjaus ja asennuspalvelut: Kotitaloussähkölaitteiden korjaus
Puhelin 03-31411314n
Puhelin n
Tervetuloa Pirkanmaan suurimman kodinkonehuollon palveltavaksi. Avoinna Ma - Pe klo 8.00 - 17.00
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Juvia Oy | TAMPERE
Rakennus ja saneeraus: Rakennusliike
Puhelin 0400-662076n
Juvia on vuonna 2008 perustettu rehti ja rehellinen rakennusalan toimija jonka henkilöstöllä on pitkä aikaisempi kokemus ja monialainen osaamispohja. Vankka kokemus näkyy kokonaisvastuullisessa projektiosaamisessamme, joka huomioi tavoitteeksi asetetun laadun ja taloudelliset panokset tilaajan odotusten mukaan. Vahvuutemme on visuaalisesti näyttävien ja laadukkaiden ratkaisujen toteuttaminen lähialueen osaamista ja toimittajia, sekä aitoja materiaaleja suosien. Pidämme tärkeänä, että työt tehdään aikataulussa ja asiakkaan oman toiminnan tarpeet huomioden. Panostamme kestäviin ja pitkäjänteisiin asiakassuhteisiin ja oman toimintamme jatkuvaan kehittämiseen. Oikean laatutason tunnistaminen projektikohtaisesti on meille avainkysymys. Huomioimme kohteen lähtötiedot, elinkaariajattelun, energiataloudellisuuden sekä visuaalisen kokonaisuuden, joka asettuu olemassaolevaan ympäristöön. Laadukas suunnittelu on kaiken tukipilari, mutta pidämme hyvin tärkeänä myös tekijöiden vastuuta lopputuotteen kokonaislaadussa. Juvia on toiminut pääurakoitsijana monessa Särkänniemen kohteessa. Vuotuinen liikevaihto 1-2milj. euroa. Kotipaikkamme on Tampere.
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Pirkanmaan Keittiökalustetukku Oy | YLÖJÄRVI
Muut palvelut: Kalusteita, Sisustustamista
Puhelin 020-7209240n
Pirkanmaan Keittiökalustetukku Oy tarjoaa kaiken mitä kodin kalustamiseen tarvitaan. Monipuoliseen ja laadukkaaseen valikoimaan kuuluvat mm. keittiökalusteet, wc-kalusteet, komerot ja liukuovet. Kalusteet myös mittatilaustyönä asiakkaan tarpeiden mukaan. Avoinna arkisin 8-18 ja lauantaisin 9-15. Tervetuloa ostoksille!
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Tmi Salminen Jukka E.M | VALKEAKOSKI
Huolto, korjaus ja asennuspalvelut: Parkettiasennusta
Puhelin 040-5544908n
Tmi Salminen Jukka E.M tekee kaiken kattavat parketti- ja puulattiatyöt jo yli 20 vuoden tuomalla ammattiosaamisella toimialueenaan pääsääntöisesti Valkeakoski ja lähikunnat. Olipa kyseessä sitten uuden lattian asennus tai vanhan hionta, meiltä saat varmasti asiantuntevaa palvelua! Myös suuremmat työkohteet kuten liikuntasalit hoituvat hetkessä! Voit tutustua paremmin monipuoliseen palvelutarjontaamme kotisivuillamme osoitteessa: www.jukkasalminen.fi Tai ota suoraan puhelimitse yhteyttä ja kysy lisää, palvelemme Teitä mielellämme!
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
[1 - 20]
Seuraavat >>
Suomen Yrityshaku asiakaspalvelu 020 755 1537 (Arkisin klo 10:00-14:00) Käyttöehdot