Aluerajaus: Koko Suomi Muuta
Kaikki  Yrityksen nimellä  Toimiala  Y-tunnus  Henkilö  
Hakutuloksia:550 yritystä.
Hakusana:pirkanmaa
Muita hakusanoja:kuljetuspalvelut pirkanmaa kuljettaja pirkanmaa, lady-pesis pirkanmaa, ladypesis pirkanmaa, lynx pirkanmaa, beta pirkanmaa
Aluerajaus:Koko Suomi

JUHLATALON RAVINTOLAT OY | TAMPERE
Ravintolat, hotellit ja majoitus: Ravintolat, Ravintolapalveluja, Juhlapalveluja
Puhelin 020-7288388n
Puhelin 040-5575833n
Juhlatalon Ravintolat Oy on Tampereen Komediateatterin tiloissa toimiva yritys joka vastaa sen ravintolapalveluista räätälöidysti asiakkaan toiveiden mukaan. Tutustu kotisivuilla toimintaan laajemmin ja ota yhteyttä!
 
 
NOKIAN SÄHKÖTALO OY | NOKIA
Ostokset ja kaupat: Sähkötarvikkeiden ja valaisimien vähittäiskauppa
Puhelin 03-3426600n
Olemme vuonna 1996 perustettu valaisinten ja sähkötarvikkeiden vähittäismyymälä. Monipuolisesta valikoimasta löytyvät erilaiset valaistusratkaisut aina kattokruunuista pöytävalaisimiin ja tarvittessa hoidamme myös sähkö- ja valaistussuunnittelun sekä alan asennukset. Lisäksi olemme avanneet verkkokaupan, josta voit tilata tuotteet suoraan kotiovelle, tutustu vaikka heti osoitteessa: www.lamppukauppa.fi
 
 
Alen Consulting Ky | TAMPERE
Muut palvelut: Työvoiman vuokraus, suorahaku ja rekrytointi
Puhelin 050-5550392n
Työvoiman vuokrausta ja rekrytointia luotettavasti Tampereella. Ota yhteyttä!
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Tmi Antti Vistilä | SASTAMALA
Koti, kodinhoito ja puutarha
Puhelin 050-3635559n
Teen vankalla ammattitaidolla autojen, moottoripyörien, mopojen ja veneiden korjaukset, sekä huollot. Soita tai laita sähköpostia minulle ja kysy lisää monipuolisista palveluista. Tavoitat minut parhaiten puhelimitse ma-su klo 7 - 21, muutoin sähköpostitse.
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
TK Tili ja Laskenta Oy | TAMPERE
Talous ja juridiikka: Kirjanpitotoimisto, Yritysneuvontaa
Puhelin 03-31254400n
TK tili ja laskenta on jo vuodesta 1992 toiminut taustatukena niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Asiakaskuntamme koostuu eri kokoisista yrityksistä, usealta eri toimialalta. Luottamukselliset palvelumme perustuvat nykypäivän ammattitaitoon ja ajan tasalla olevaan lainsäädännön muutosten seurantaan – pidämme myös asiakkaamme muutoksista tietoisina.
 
 
Tolppa Ravintolat Oy | KANGASALA
Ravintolat, hotellit ja majoitus: Ravintola, kokous- ja juhlapalvelut
Puhelin 03-2716281n
Puhelin 0400-937833n
Kokoukset, koulutukset, yritystilaisuudet, perhejuhlat... Millaisen tilaisuuden Sinä haluat? Tolppa Ravintolat tarjoaa Sinulle yhteistyössä Kuntotutumiskeskus Apilan kanssa monia mahdollisuuksia toteuttaa onnistuneet kokoukset ja elämykselliset juhlat. Apilan kokous- ja juhlatilat muuntuvat joustavasti erilaisiin tilaisuuksiin. Ympäröivä luonto rantamaisemineen lisää viihtyvyyttä, monipuolisista palveluista rakennat toimivan kokonaisuuden ja iloisia yllätyksiä. Elämyksen täydentää erinomainen ruoka tilaisuuden hengen mukaisesti ja näyttävästi tarjottuna. Annamme mielellämme vinkkejä tilaisuutesi teemasta ja ohjelmasta, tai jos haluat, järjestämme koko tilaisuuden puolestasi.
 
 
TRUUTTI TMI | NOKIA
Teollisuustuotanto: Kalastusvälineiden valmistus
Puhelin 0400-914274n
Truutti Tmi on Pirkanmaalla toimiva kalastusvälineiden valmistaja joka on erikoistunut vuosien vankalla kokemuksella laadukkaiden uintilistojen valmistamiseen vaappuihin. Ota yhteyttä!
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Pirttitekniikka Oy | TOIJALA
Rakennus ja saneeraus: Sähköalan työt, remontointi
Puhelin 040-5279576n
Olemme kiinteistötekniikka-alan yritys Akaasta. Päätoimialamme on sähkötekniikka, mutta hoidamme myös muut kiinteistöihin kuuluvat huolto- sekä kunnossapitotehtävät. Toiminta-alueemme on koko Pirkanmaa, mutta tarvittaessa lähdemme kauemmaksikin. Toimintamme on saanut alkunsa jo yli 10v sitten, mutta sähköalalta kokemusta löytyy noin 20 vuoden ajalta. Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman joustavasti ja hyvinkin nopealla aikataululla. Siksi olemmekin keskittäneet toimintamme huolto-, kunnossapito-, sekä remontti- ja saneerauspuolelle. Eli emme ole kiinni isoissa kohteissa. Asiakkaitamme ovat myös huoltoyhtiöt sekä isännöintitoimistot, joten pyrimme hoitamaan vikatapauksetkin mahdollisimman nopeasti.
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Käännöspalvelu Sinikka Jauhiainen | TAMPERE
Toimistopalvelut: Käännöspalvelu, oikoluku, tekstin toimittaminen ja muu laillinen liiketoiminta.
Puhelin n
Puhelin 044-2005456n
Käännöspalvelu Sinikka Jauhiainen tarjoaa korkealaatuista ja edullista käännös- ja kielentarkistuspalvelua niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin.
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
VERHOILULIIKE M. VARTIAINEN | TAMPERE
Muut palvelut: Verhoiluliike, Entisöinti
Puhelin 03-3451520n
Verhoiluliike M Vartiainen on perustettu v. 1976. Toiminta alkoi Virroilla, josta sitten siirryimme Ylöjärven Siivikkalaan. Siellä toimimme n. 10 vuoden ajan, jonka jälkeen aloitimme nykyisellä paikalla Lielahdessa, Possijärvenkatu 1:ssä. Muutimme Raholan Kolismaankatu 1, missä toimimme tällä hetkellä. Toimialaan kuuluvat erilaiset sisustukseen liittyvät pehmustus- ja verhoilutyöt sekä erilaisten patjojen valmistus ja myynti. Verhoilutyöhön sisältyvät modernit verhoilut sekä antiikkientisöinnit ja julkisten tilojen verhoilu-urakoinnit. Avosolupatjatuotannosta toimitamme patjoja mittatilaustyönä koteihin, asuntovaunuihin ja -autoihin, veneisiin jne. Avosolu- ja vaahtomuovipatjojen valikoima kattaa kaikki eurooppalaiset laatuluokat. Meiltä saat myös täydellisen materiaalipaketin tee-se-itse-verhoilijalle.
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
E.T. Listat Oy | YLIVIESKA
Teollisuustuotanto: Puuta ja puutavaraa, Rakennustarvikkeita, Rakennusaineita
Puhelin 08-4108200n
E.T. Listat Oy on johtava suomalainen rakennuslistojen-, profiileiden- sekä sisustuspaneeleiden valmistaja. Yrityksemme on valmistanut korkealaatuisia rakennuslistoja jo yli 35 vuotta. Yrityksemme työllistää jo yli 70 alan ammattilaista. E.T. Listat Oy valmistamat puulistat ovat korkealuokkaista kotimaista mäntyä, joista useat listamallit ja paneelit ovat myös saatavilla MDF:nä, valmiiksi pinnoitettuna ja pintakäsiteltynä. Katso kotisivuiltamme www.etlistat.fi jälleenmyyjät.
 
 
Tutoris Oy | OULU
Muut palvelut: Kuntoutus- ja asumispalvelut
Puhelin n
Puhelin 044-5606009n
Tutoris Oy on suurin suomalainen valtakunnallinen kuntoutus- ja asumisalan yritys. Tutoriksella on aluekeskukset Lapissa, Pohjois-Pohjanmaalla, Kainuussa, Keski-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla, Pohjois-Savossa, Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Lounais-Suomessa. Yritys tuottaa kuntoutuksen asiantuntijapalveluita kuntien ja kuntayhtymien organisaatioille. Tutoris auttaa varmistamaan palvelujen riittävyyden ja tehokkaan käytön. Lääkinnällisen kuntoutuksen puhe-, toiminta- ja fysioterapiapalveluita sekä hoivapalveluita tarjotaan mm. kansaneläkelaitokselle, kunnille, keskussairaaloille, vakuutusyhtiöille ja yksityishenkilöille. Koulutus- ja konsultaatiopalveluita tarjotaan kunnille, oppilaitoksille, yhdistyksille, yrityksille ja projekteille.
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
SÄHKÖVAARA OY | PARKKUU
Huolto, korjaus ja asennuspalvelut: Sähköjohtojen ja -laitteiden asennus
Puhelin 0400-784348n
Sähkövaara Oy on luotettavana yhteistyökumppanina tunnettu sähköalan moniosaaja, joka palvelee asiakkaitaan pääsääntöisesti Pirkanmaalla. Omaamme usean vuoden kokemuksen uudisrakennus että remontointikohteiden sähköistykestä, joten olipa kyseessä sitten työ kuin työ, meiltä saat varmasti asiantuntevaa palvelua! Sähkötöiden lisäksi teemme erilaiset antenni- ja ATK-työt laidasta laitaan sekä myymme ja asennamme tehokkaat murtohälyttimet. Lisätietoa monipuolisesta palvelutarjonnastamme saat helpoiten suoraan soittamalla, joten ota yhteyttä jo tänään, palvelemme Teitä mielellämme!
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
New Garden | TAMPERE
Ravintolat, hotellit ja majoitus
Puhelin 044-2761927n
New Garden on Sammonkadulla toimiva kiinalainen ravintola. Laaja ruokalistamme kattaa kiinalaiset erikoisuudet alkuruoista jälkiruokiin, myös kasvisruokavalikoimamme on laaja. Ma-Pe meillä on seisovapöytä + salaatti pöytä ja jälkiruoka kaupanpäälle. Myös La-su lounasbuffet, 14 eri ruokaa + salaatti pöytä, syö niin paljon kuin jaksat. Tule, nauti ja aisti aito kiinalainen tunnelma. Olemme avoinna: Ma-Pe 11.00 - 21.00 La-su 11.00 - 22.00 Lounas 10.30 - 17.00 TERVETULOA!
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Konetyö Heikki ja Hannu Hakala | LEMPÄÄLÄ
Autoilu: Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus
Puhelin 010-4205561n
Konetyö Heikki ja Hannu Hakala on ensiluokkaisesta työnjäjestä tunnettu täyden palvelun autotalo Lempäälässä. Toimimme niin kaikkien automerkkien autokorjaamona, vakuutusyhtiöiden hyväksymänä kolarikorjaamona kuin nykyaikaisena automaalaamonakin. Saat siis kaikki autoalan palvelut saman katon alta - helposti ja nopeasti! Kun autosi kaipaa luotettavaa ja ammattitaitoista huoltoa, ota yhteyttä ja kysy lisää, asiantunteva ja ystävällinen henkilökuntamme palvelee Teitä mielellään! Voit tutustua paremmin monipuoliseen palvelutarjontaamme myös kotisivuillamme osoitteessa: www.hakala-yhtiot.com
 
 
Koulutettu hieroja Mikko Laine | TAMPERE
Terveys, kauneus ja lääkäripalvelut: Hieronta
Puhelin 040-5915333n
Koulutetun hierojan palvelut Pirkanmaan alueella. Hinnat: 45 min. / 30 € 60 min. / 40 € 90 min. / 55 € 120 min. / 70 €
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Hiking Travel, Hit Ky | VUORENTAUSTA
Matkailu ja matkustaminen: Luontomatkailu
Puhelin 040-5176527n
Puhelin 0400-636057n
Hiking Travel, Hit Ky on tapahtumien järjestämiseen sekä luonto- ja maaseutumatkailuun erikoistunut monialainen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen hyvänmielen retkiä, koulutusta tapahtumia, juhlia sekä monipuolisia harrastusvälineitä.
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Hautauspalvelu T. Teuho | SASTAMALA
Muut palvelut: Hautaustoimistoja, Hautauspalveluja
Puhelin 03-5115600n
Puhelin 040-7644678n
Surun kohdatessa tarjoamme asiantuntevaa hautausalan palvelua. Hoidamme kaikki käytännön hautausjärjestelyt asiantuntevasti. Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Luther-talossa Vammalassa. Tiloissamme laaja muistomerkki -näyttely. Päivystämme 24h/vrk.
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Kotipalvelu Katja | TAMPERE
Isännöinti, siivous ja puhtaanapito: Siivouspalvelut
Puhelin n
Puhelin 041-4942112n
Kaipaatko luotettavaa yhteistyökumppania vastaamaan kiinteistösi siisteydestä? Kotipalvelu Katja on ensiluokkaisesta palvelusta tunnettu siivousalan palveluja tarjoava yritys, joka toimii pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella. Teemme niin erilaiset koti-, kiinteistö- kuin rakennussiivouksetkin asiakkaan kanssa yhdessä tehdyn sopimuksen mukaisesti, tavoitteena asiakkaan 110% tyytyväisyys! Kun kaipaat huolellista siivouspalvelua, ota yhteyttä ja kysy lisää, palvelemme teitä mielellämme!
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
Huoltolux | TAMPERE
Huolto, korjaus ja asennuspalvelut: Kotitaloussähkölaitteiden korjaus
Puhelin 03-31411314n
Puhelin n
Tervetuloa Pirkanmaan suurimman kodinkonehuollon palveltavaksi. Avoinna Ma - Pe klo 8.00 - 17.00
Suomen Yrityshaku
Yhteistyöyritys
 
 
[1 - 20]
Seuraavat >>
Suomen Yrityshaku asiakaspalvelu 020 755 1537 (Arkisin klo 10:00-14:00) Käyttöehdot