Pirkanmaan Osuuskauppa

Isot supermarketit (yli 1000 m2) - tavarataloja


Toimiala
Isot supermarketit (yli 1000 m2)
Toimialan tarkempi kuvaus
tavarataloja
Y-tunnus
0536307-0
Katuosoite
Lempääläntie 21
Postinumero
33820
Postitoimipaikka
Tampere
Yleiskuvaus

Sokos-tavaratalot sijaitsevat maamme suurimpien kaupunkien ydinkeskustoissa. Ketjuun kuuluu 10 isoa ja monipuolista tavarataloa ja 10 pienempää, kauneuteen sekä naisten ja miesten pukeutumiseen keskittyvää Sokosta.

Sokoksen valikoimat käsittävät kotimaisten ja kansainvälisten merkkituotteiden lisäksi omia mallistoja. Tavaratalojen yhteydessä toimii myös päivittäistavaroita myyvä S-market.

Sokoksen valikoimia ja esillepanoja on kehitetty vastaamaan vaativankin kuluttajan tarpeita. Sokos on asiakkaan mieltä ilahduttava pukeutumisen, kauneuden ja kodin Sokos-maailma.

Maailmat rakentuvat selkeistä kokonaisuuksista, jotka antavat ideoita ja helpottavat asiakasta ostovalinnoissa.

Sokos haluaa olla suosittu ostopaikka. Siksi se panostaa erityisesti palveluun. Sokoksen hyvä palvelu tarkoittaa viihtyisää ja elämyksellistä ostoympäristöä, laadukkaita perustuotteita ja muodikkaita sesonkituotteita, ystävällistä ja asiantuntevaa henkilökuntaa sekä korkeatasoisia täydentäviä palveluja.

Muotiin keskittyneet Sokokset sijaitsevat yleensä keskisuurissa ja pienissä kaupungeissa. Ne toimivat useimmiten osana suurempaa kauppakeskusta. Nämä Sokokset sisältävät kauneuden ja muodin maailmat naisille ja miehille.

Tuotteet

Sokos tarjoaa asiakkailleen runsaasti erilaisia palveluita. Tervetuloa tutustumaan!

Pukeutumispalvelu:

Pukeutumispalvelu on asiakkaille tarjottavaa erikoispalvelua. Voit varata ajan pukeutumisneuvojalta, joka etsii sinulle tarpeidesi mukaisen asukokonaisuuden tai yksittäisen tuotteen.

Lahjapalvelu:

Häät, ylioppilasjuhlat, syntymäpäivät, kastejuhlat... laadi lahjalista Sokoksessa.

Lahjalista tekee muistamisen läheisillesi ja ystävillesi mutkattomaksi.

Samalla varmistat toiveittesi mukaiset lahjat.

Kauneuden ja hyvän olon palvelut:

Kokonaisvaltaista kauneutta ja hyvää oloa naisille ja miehille. Parturi-kampaamo, kasvo- ja vartalohoidot, meikkaukset, jalkahoidot, manikyyrit, solarium.

Pakkauspalvelu:

Pakkauspalvelu on näkyvimmillään tavaratalon joulussa. Sokoksen kätevien pakkauspisteiden pakkaajat selviävät ripeästi pahimmastakin jouluruuhkasta, ja asiakkaat saavat mukaansa kauniita lahjapaketteja.

Kuljetuspalvelu:

Kysy tarkempia tietoja lähimmästä Sokos-tavaratalosta.

Avainsanat

tavarataloja, pukeutuminen, miesten vaatetus, naisten vaatetus, miestenvaatteet, naistenvaatteet, vaatteet, muoti, kauneus, kosmetiikka, päivittäistavarat, päivittäistavarakaupat, Sokos-herkku, alusasut, astiat, elokuvat, herkku, jalkineet, juhla, kahvila, kioski, kirjat, kodinkoneet, kodintekstiilit, kukat, lahjat, lasten vaatteet, musiikki, naisten vaatteet, nuorten vaatteet, ostoskeskus, pelit, pukeutuminen, s-etukortti, sisustus, sport, valaisimet, vapaa-aika

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Heli Hiltunen
Puh: 010 765 2220
Email: heli.hiltunen@sok.fi

Karttatiedot