AB WASA GYM TRADING OY

Urheiluseurojen toiminta - Kuntokeskus, Kuntosalilaitteiden huolto ja ylläpito


Toimiala
Urheiluseurojen toiminta
Toimialan tarkempi kuvaus
Kuntokeskus, Kuntosalilaitteiden huolto ja ylläpito
Y-tunnus
0684944-3
Katuosoite
WOLFFSKAVÄGEN 36
Postinumero
65200
Postitoimipaikka
VAASA
Yleiskuvaus

Wasa Gym Trading Oy on lähes 25 vuotta kuntoilun alalla toimineen Wasa Sports Clubin sisaryhtiö. Yhtiö perustettiin vuonna 1998. Laitetoimtukset aloitettiin jo vuonna 1997 mutta silloin osana Wasa Sports Clubin toimintaa. Markkinoiden vahva kasvu ja kysyntä loi perustan uudelle yhtiölle ja olemmekin kehittäneet toimintaamme koko ajan pystyäksemme vastaamaan odotuksiin.

Olemme toimittaneet laitekokonaisuuksia moneen menestyvään Suomalaiseen kuntokeskukseen. Tärkeä osa toimintaamme on ollut myös yhteistyö Lady Line ketjun kanssa. Tänä vuonna tavoittenamme on varustella jo 20. Lady Line kuntokeskus ja kolmen vuoden aikajänteellä peräti 50.

Hyvä ja asiantunteva palvelu on johtotähtemme ja tahtotilamme on viedä asiat aina loppuun päämääränä hyvä asiakastyytyväisyys. Haluamme toimia kumppanuuden hengessä.

Mottomme: ”Mahdottoman teemme heti, mutta ihmeiden tekeminen vie vähän aikaa”.

Tuotteet

-Kuntosalilaitteet

-Kuntosalivälineet

-Juoksumatot

-Crosstrainerit

-Pyörät

-Soutulaitteet

-Stepperit

-Spinning

-Aerobic

-Rentoutus

-Hierontatuolit

Avainsanat

kuntosali, stepperi, soutulaite, kuntosalit, huolto, huollot, ylläpito, kuntosalin, välineet, laitteet, kuntosalivälineet, kuntosalilaitteet, juoksumatto, juoksumatot, crosstrainer, aerobinen, pyörä, spinning, casall, pulse, aerobic, rentoutus, rentoutuminen, liikunta, kunto, liikkuminen, treeni, treenaus, Wasa Gym Trading, vaasa, wgt, huoltopalvelu, kuntosali, kuntosalit, sali, salille, painonhallinta, painonpudotus, Pasi Pitkäkangas, kuntoilu, kunnon kohotus

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Pasi Pitkäkangas
Toimitusjohtaja
Puh: 040 5583 838
Email: pasi@wgt.fi

Karttatiedot