KIINTEISTÖ OY VALKEA TALO

Ohjelmatoimistot ja manageripalvelut - Muiden kiinteistöjen vuokr. ja hallinta


Toimiala
Ohjelmatoimistot ja manageripalvelut
Toimialan tarkempi kuvaus
Muiden kiinteistöjen vuokr. ja hallinta
Y-tunnus
0603498-1
Katuosoite
ILKANTIE 4
Postinumero
00400
Postitoimipaikka
HELSINKI
Yleiskuvaus

Kiinteistö Oy Valkea talo hallinnoi kiinteistöä, koordinoi ja tuottaa kiinteistöhoito- ja muita palveluja järjestöjen käyttöön.

Valkea talo toimii kuulojärjestöjen monitoimitalona. Kuurojen liitto, Kuuloliitto, Kuurojen Palvelusäätiö ja Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liitto omistavat Valkea talon.

Talossamme on ravintola, auditorio, kabinetteja, kokous- ja toimistotiloja, saunaosasto uima-altaineen sekä kuulokeskus ja kuntoutuskodit, lisäksi talossamme toimivat Humanistinen ammattikorkeakoulu ja Kuurojen kansanopisto.

Erilaisia tilaisuuksia ja kokouksia järjestetään vuosittain n. 200 kpl. Vierailijoita kokouksissa ja tilaisuuksissa käy n. 5-10000 vuodessa.

Ravintola:

Tarjoaa monipuoliset, maittavat ja herkulliset kokouslounaat ja kahvit noutopöydästä. Ravintolassamme järjestetään myös cocktailtilaisuuksia, juhlavastaanottoja- ja tilaisuuksia 100-200 hengelle.

Lisätietoja tarjoiluista ja hinnoista:

P. 09-5803 760 / marja.kortelainen@valkeatalo.fi.

Käy tutustumassa ajantasalla olevaan hinnastoomme ja kattaviin kotisivuihimme: www.valkeatalo.fi

Tuotteet

Kuulojärjestöjen monitoimitalo;

- Kokouspalvelut; 3 kabinettia, joissa on tilat 8-16 hengelle.

- Ravintola; juhlatilaisuuksien järjestäminen 100-200 hengelle.

- Auditorio; soveltuu myös liikuntakykyisille. 175-paikkainen. Lisätuoleilla 210-paikkainen.

- Aulatila; vastaanotto- ja coktailtilaisuuksien järjestämiseen.

- Saunaosasto, jossa uima-allas

- Kuulokeskus ja kuntoutuskodit

- Humanistinen ammattikorkeakoulu ja Kuurojen kansanopisto

Avainsanat

yritystilaisuus, kokouspalveluita, juhlatila, juhlat, Ravintola, Ravintolapalveluja, Kursseja, Luentoja, Luentotiloja, Kokouspaikka, Kurssitiloja, Juhlatilaisuuksia, Juhlia, Cocktailtilaisuudet, Kokouspalvelu, Kokoustilat, Auditorio, Kabinetti, Liikuntasali, Ravintolapalvelut, Ravintolapalveluita, Koulutustiloja, Kokous, Aulakabinetti, yritystilaisuudet, yritystilaisuuksia, kokouspalvelut, kokouspalvelu, juhlatiloja, juhlatilat, juhla, juhlia, ravintolat, ravintoloita, ravintolapalvelu, ravintolapalveluita, kurssit, kurssi, luennot, luento, luentotilat, luentotila, kokouspaikkoja, kokouspaikat, kurssitilat, kurssitila, juhlatilaisuudet, juhlatilaisuus, coctailtilaisuuksia, coctailtilaisuus, kokouspalveluita, kokouspalvelut, kokoustiloja, kokoustila, auditoriot, auditorioita, kabinetteja, kabinetit, liikuntasalit, liikuntasaleja, valkea, talo, valkea talo, helsinki, pääkaupunkiseutu, kuulojärjestöjen monitoimitalo,

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Ei yhteyshenkilöiden tietoja saatavilla.


Karttatiedot