Pudasjärven Urheilijat ry

Urheiluseura


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Urheiluseura
Y-tunnus
0188971-0
Katuosoite
PL 38
Postinumero
93101
Postitoimipaikka
PUDASJÄRVI
Yleiskuvaus

Seuran tarkoitus

Seuran tarkoituksena on sääntöjen 2 §:n mukaisesti edistää liikuntaharrastusta seuran toiminta-alueella siten, että mahdollisimman moni seuran jäsen harrastaisi kunto-, kilpa-, ja huippu-urheilua edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti.

Toiminta-ajatus

Tuottaa kansallisen ja kansainvälisen tason urheilijoita. Kasvattaa ja ohjata nuorisoa. Tarjota liikunnallinen vaihtoehto koko perheelle. Vaikuttaa liikuntapaikkojen kehitystyöhön.

Jyrkkäkoski on huvikeskus Pudasjärvellä. Se on ollut pudasjärveläisen nuorison perinteinen kokoontumispaikka jo aikojen alusta, mutta sen varsinaisen historian voidaan katsoa alkaneeksi 1948, jolloin Pudasjärven Urheilijat ry rakensi Kivarijoen jyrkän rantatörmän päälle talkootyönä hiihtomajan. Majan rungon muodosti Vapon käytöstä poistettu savottakämppä. Tämä rakennus on edelleenkin pystyssä huvialueen keskellä ja nykyisin nuoret tuntevat sen useimmiten 'punaisena tupana'.

Katso lisää kesän 2011 tapahtumista ja aikatauluista kotisivuiltamme!

Tuotteet
-
Avainsanat

pudasjärven urheilijat ry, pudasjärven urheilijat, urheilijat, urheilu, urheiluseura, urheiluseurat, seura, seurat, pudasjärvi, liikunta, liikuntaharrastus, kuntourheilu, kilpaurheilu, huippu-urheilu, jyrkkäkoski, jyrkkäkosken huvikeskus, huvikeskus

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Marko Koivula
Puh: 0400771118
Email: marko.koivula@pudasjarvi.fi

Karttatiedot