TAMPEREEN SÄHKÖ OY

Sähkötarvikk. ja valaisimien väh.kauppa


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Sähkötarvikk. ja valaisimien väh.kauppa
Y-tunnus
0155082-1
Katuosoite
OJAKATU 1
Postinumero
33100
Postitoimipaikka
TAMPERE
Yleiskuvaus

Kun valolta vaaditaan paljon

Vuonna 1945 perustettu Tampereen Sähkö Oy on tarjonnut valaisimia asiakkaille ja yrityksille 67 vuoden ajan. Panostamme monipuoliseen, laadukkaaseen valaisinvalikoimaan sekä asiantuntevaan ja ystävälliseen palveluun. Tarjoamme asiakkaillemme kokemustamme ja osaamistamme. Maailma on täynnä mitä erilaisimpia valaisinratkaisuja ja meidän tehtävämme on löytää juuri sinulle mieluisin.

Tervetuloa monipuoliseen ja palvelevaan valaisinliikkeeseen Tampereella!

Tuotteet

Hyvä valaistus näkyy ja auttaa näkemään! Se luo sisustukseenne tyylin, tunnelman ja toimivuuden. Valaisimien erikoisliikkeemme on toimii Tampereen keskustassa ja meillä on runsas ja laadukas valikoima valaisimia lattia-ja pöytävalaisimista riippuvalaisimiin, kruunuihin, kristallivalaisimiin ja designvalaisimiin.

Meiltä saat myös kohdevalot, kostean tilan valaisimet sekä ulkovalaisimet että erikoisvalaisimet.

Lisäksi varjostimit, lasikuvut sekä sähkötarvikkeet, valonlähteet, polttimot, loisteputket, pistokantalamput jne.

Opastamme valon luomisessa ja autamme valaisimien valinnassa... ja mitä meillä ei ole sitä tilataan

Avainsanat

lamppu, lamput, lamppuja, valaisin, valaisimet, valaisimia, valaisinliike, valaisinliikkeet, lamput tampere, valaisimet tampere, lamppukauppa, lamppuliike, lattiavalaisin,lattialamppu, lattialamput, pöytälamppu, pöytälamput, pöytälamppuja, pöytävalaisin, kohdevalaisin, kohdelmappu, spotti, spottivalo, keittiövalo, keittiölamppu, keittiövalasin, kosteantilanvalaisin, kylpyhuonevalo, kylpyhuonevalaisin, saunavalo, saunavalaisin, kuituvalo, ledlamppu, led, ledvalo, kristallikruunu, kristalli, kristallilamppu, kristallivalaisin, riippuvalaisin, riippulamppu, plafondi, kattovalaisin, sähköasennus, sähkötyöt, valaisinliikkeet tampere, tampereen sähkö oy, valaisinliike tampereen sähkö oy, tampere, tampereen, tampereella, tampereelta, lamput tampere, lampou tampere, varjostin, varjostimet, varjostin tampere, varjostimet tampere, valaisinkupu, kupu, kuvut, lasikupu, lasikuvut, sähkötarvike, sähkötarvikkeet, loisteputki, pistokantalamppu, halogeeni, designvalaisin, pirkanmaa, valaisin pirkanmaa, lamppu pirkanmaa

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Ei yhteyshenkilöiden tietoja saatavilla.


Karttatiedot