Röskön Leirikeskus

Leirikeskus


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Leirikeskus
Y-tunnus
0168898-6
Katuosoite
Rösköntie 9
Postinumero
82580
Postitoimipaikka
JUURIKKA
Yleiskuvaus

Kiteen Karhu-Pojat ry on vuonna 1952 perustettu poikapartiolippukunta. Lippukunta on toiminut vireästi koko historiansa ajan. Vuoden 2003 keväästä lähtien aktiiviset toimintayksiköt on keskitetty Kiteen Rajasamoojat ry:n alle. Lippukuntamme tarkoituksena on toimia kiteeläisen partiotoiminnan tukiyhdistyksenä huolehtien mm. Röskön leirikeskuksen ylläpidosta.

Röskössä on noin 40 sänkypaikkaa eri kokoisissa rakennuksissa. Ulkoilmaelämää arvostaville on tarjolla majoitusmahdollisuus kodassa, laavussa tai omassa teltassa.

Röskö palvelee leiripaikkana niin kesällä kuin talvellakin. Majoitustiloja löytyy isommankin leirin tarpeisiin, ja ruokailut hoituvat kätevästi yhteistyökumppaniemme avustuksella. Laaja tontti ja monipuoliset ulkoilumahdollisuudet takaavat mahdollisuuden onnistuneen leiriohjelman laatimiseen. Röskössä on myös kesäkäyttöön soveltuva luokkatila, jossa esimerkiksi rippikoulujen tunnit sujuvat mukavasti. Ajanmukaisilla AV-välineillä tuntien sisältöä voidaan monipuolistaa entisestään.

Leiripäivän pölyt huuhdotaan pois rantasaunassa ja Ätäskö-järvessä, ja nuotiopaikalla tai kodassa vietetyn illan jälkeen laadukkaat majoitustilat tarjoavat maittavan yöunen seuraavaa leiripäivää varten.

Röskö tarjoaa mainiot puitteet esimerkiksi sukukokousten pidolle. Ruokapalvelut hoituvat yhteistyökumppaniemme kautta, ja laadukkaat majoitustilat, monipuoliset ulkoalueet sekä harrastusmahdollisuudet takaavat puitteet onnistuneelle kokoukselle.

Tuotteet
-
Avainsanat

röskön leirikeskus, kitee, leirikeskus, leirikeskukset, leirikeskuksia, kiteen karhu-pojat, poikapartiolippukunta, lippukunta, röskö, majoitus, majoitusta, majoitustoiminta, majoitustilat, majoituspalvelut, kota, laavu, telttamajoitus, kotamajoitus, laavumajoitus, leiri, leirit, leiripaikka, leiritilat, luokkatila, av-välineet, rantasauna, sukukokoukset, ruokailu, ruokailupalvelut, ruokapalvelut

Yrityksen yhteystiedot

  • Tiedoissa ei ole puhelinnumeroa
  • Tiedoissa ei ole fax-numeroa
  • Tiedoissa ei ole sähköpostiosoitetta
  • http://www.karhupojat.org

Yhteyshenkilöt

Ilkka Jormanainen
Puh: 050-3675577

Karttatiedot