Uudenmaan Herkku Kahvila

Leipomo, kahvila


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Leipomo, kahvila
Y-tunnus
2511954-2
Katuosoite
Kytömaantie 4
Postinumero
04200
Postitoimipaikka
KERAVA
Yleiskuvaus

Uudenmaan Herkku on lähileipomo, joka toimittaa joka päivä leivät tuoreina ja lämpiminä - makunautintoja kuluttajille. Voit tilata tuotteet nettikaupastamme ja noutaa ne myymälöistämme Keravalta Kytömaantieltä tai Kauppakaari 13:sta, Helsingistä kauppakeskus Arabiasta tai Myllypuron ostoskeskuksesta. Yli 45 euron tilauksia toimitamme myös kotiin aamupäivisin pääosin alueella Kerava-Tuusula-Järvenpää. Leivomme myös Keravan Citymarketin myymäläleipomossa.

Uudenmaan Herkun jokaisessa leivässä on leipurin käden kosketus eli olemme käsityöleipomo ilman automaattilinjoja. Hyvän leivän salaisuus onkin ammattitaitoisten leipuriemme käsissä. Uskomme, että maukas ja terveellinen leipä syntyy vain parhaista raaka-aineista. Kotimaiset ja lähellä tuotetut raaka-aineet takaavat tuotteidemme laadun. Jauhot meille toimittaa Helsingin Myllyltä Järvenpäästä.

Tuotteet
-
Avainsanat

uudenmaan herkku, kahvila, kahvilat, kahviloita, leipomo, leipomot, leipomoja, leipomoita, leivonnaiset, leivät, leipää, leipiä, leivonnainen, leivonnaisia, leipomotuote, leipomotuotteet, leipomotuotteita, pulla, pullat, pullia, kakku, kakut, kakkuja, kahvileipä, kahvileivät, kahvileipiä, kahvileipää, konditoriatuote, konditoriatuotteet, konditoriatuotteita, täytekakku, juhlat, juhlatarjoilu

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Gerli Kotka
Myymälävastaava
Puh: 050-5757715
Email: myllypuro@uudenmaanherkku.fi

Karttatiedot