P-K:n Traktorihuolto Oy

Traktori- ja maatalouskonehuolto, varaosat


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Traktori- ja maatalouskonehuolto, varaosat
Y-tunnus
2586234-4
Katuosoite
Vanha Nurmeksentie 8
Postinumero
80710
Postitoimipaikka
LEHMO
Yleiskuvaus

Tarvitsevatko maatalouskoneesi huoltopalvelua? Tai oletko hankkimassa uutta traktoria tai varaosaa? P-K:n Traktorihuolto Oy palvelee Joensuun alueella!

P-K:n Traktorihuolto on maatalouskoneiden käyttäjien luotettu yhteistyökumppani. Tarjoamme kattavaa huolto- ja korjauspalvelua erityisesti vanhemmille traktoreille sekä myymme varasosat ja tarvikkeet. Olemme toimineet alalla jo pitkään, eikä sormi mene suuhun vaikeammankaan tapauksen edessä kun on kyse huollosta tai korjauksesta. Lue lisää huolto- ja korjauspalvelustamme kotisivuilla!

Toimintavuosiemme aikana olemme tulleet tunnetuksi vahvana osaajana traktorien ja maatalouskoneiden korjaustöissä sekä huolloissa. Laadukas työ vaatii tekijäkseen osaavaa ja kokenutta tekijää ja olemmekin panostaneet vahvasti henkilöstömme osaamiseen. Kun tarvitset laadukasta huolto- tai korjauspalvelua, ota yhteyttä!

Tuotteet
-
Avainsanat

p-k:n traktorihuolto, lehmo, joensuu, pohjois-karjala, traktorihuolto, traktorihuollot, traktorihuoltoa, traktorien myynti, traktorien myyntiä, maatalouskonehuolto, maatalouskonehuollot, maatalouskonehuoltoa, varaosa, varaosat, varaosia, huolto, huollot, huoltoa, huoltopalvelu, huoltopalvelut, huoltopalvelua, huoltopalveluja, maatalouskonetarvikkeet, traktoritarvikkeet, pienkonehuolto, pienkonehuollot, pienkonehuoltoa

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Seppo Turunen
Puh: 0400-876136

Karttatiedot