Studio ArcticStyle

Parturi-kampaamo


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Parturi-kampaamo
Y-tunnus
2555724-3
Katuosoite
Koskikatu 14-16
Postinumero
96200
Postitoimipaikka
ROVANIEMI
Yleiskuvaus

Studio ArcticStyle on trendikäs ja monipuolinen hiustenhoitoon erikoistunut liike koko perheelle Rovaniemen ydinkeskustassa Kalotinlinnassa ja Saarenkylän K-Citymarketissa.

Kun kyseessä on asiakkaan tyylistä ja kokonaisuudesta lähtevä taidokas hiustenleikkaus, - värjäys ja – muotoilu, on oikea osoite Studio ArcticStyle. Kalotinlinnassa tarjoamme Sinulle myös meikkaus- ja kynsistudiopalvelut. K-citymarketin pisteestä saat myös hiustenpidennykset- ja meikit! Tule rentoutumaan.

Meillä on Sinulle aina aikaa ja palvelemme Sinua asiakasystävällisin aukioloajoin ma-pe klo 9-19 ja lauantaina klo 9 – 16. Varaa omasi oheisista linkeistä. Palvelemme myös ilman ajanvarausta.

Tavoitteenamme on ylittää Sinun odotukset, kun uudistut käsittelyssämme. Poistut hymyssä suin ja haluat palata pian takaisin. Myös lähipiirisi huomaa muutoksen. Palveluvalikoimamme, laadukkaat tuotteet ja työntekijöidemme jatkuva koulutus takaavat että Sinä saat aina ajantasaiset, trendikkäät ja toimivat ratkaisut juuri Sinun tarpeisiisi.

Tervetuloa viihtyisään ja hyvään ilmapiiriimme! Odotamme Sinua jo Innolla!

Avoinna:

ma-pe 9.00-19.00, la 9.00-16.00

Toinen toimipisteemme sijaitsee osoitteessa: K-citymarket, Pulkamontie 1, Rovaniemi

puh: 0400 347 212

Avoinna:

ma-pe 9.00-19.00, la 9.00-16.00

Tuotteet
-
Avainsanat

studio arcticstyle, arcticstyle, rovaniemi, parturi-kampaamo, hiusten leikkaus, hiusten värjäys, hiusten muotoilu, parturi, parturit, kampaamo, kampaamot, kampaus, kampaukset, kampaaja, kampaajat, meikkaus, meikkaukset, meikkausta, kynsistudio, kynnet

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Juha Kasurinen
Puh: 044-2844466

Karttatiedot