Rakennustarkastus ja -valvonta Paavo Kainulainen Oy

Rakennusvalvonta- ja tarkastus, homemittaus


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Rakennusvalvonta- ja tarkastus, homemittaus
Y-tunnus
2488693-4
Katuosoite
Kuutolankatu 10 as. 7
Postinumero
74100
Postitoimipaikka
IISALMI
Yleiskuvaus

Rakennustarkastus ja -valvonta Paavo Kainulainen Oy tarjoaa monipuoliset rakennusalan palvelut noin 40 vuoden kokemuksella.

Kauttamme saat rakennustarkastukset, asuntokaupan kuntotarkastukset ja kosteusmittaukset. Rakenteet tarkastetaan aistinvaraisesti ”hyvällä nenällä” ja materiaalinäytteet otetaan tutkittaviksi.

Mikäli olet aloittamassa suurempaa remonttia kiinteistössäsi tai suunnittelet omakotitalon rakentamista ja tarvitset työnjohtajaa, pääsuunnittelijaa tai valvojaa, niin otathan yhteyttä ammattilaiseen!

Tuotteet
-
Avainsanat

rakennustarkastus, rakennustarkastukset, rakennustarkastusta, rakennustarkastuspalvelu, rakennustarkastuspalvelu, rakennustarkastuspalvelut, rakennusvalvonta, rakennusvalvontaa, rakennusvalvoja, rakennustarkastaja, rakennustarkastajat, kuntotarkastus, kuntotarkastukset, asuntokaupan kuntotarkastukset, kosteusmittaus, kosteusmittaukset, asuntojen kosteusmittaus, talojen kosteusmittaus, homemittaus, homemittaukset, kosteusmittaus, kosteusmittaukset, rakennustarkastus ja -valvonta paavo kainulainen oy, paavo kainulainen, itiöpaavo, iisalmi, iisalmessa, työnjohtaja, rakentamisen työnjohtaja, rakenutamisen pääsuunnittelija, rakentamisen valvoja

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Paavo Kainulainen
Puh: 0400 793 158

Karttatiedot