Koirahoitola Sisukas

Koirien hoitoa, koulutusta ja koiratarvikkeiden myyntiä.


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Koirien hoitoa, koulutusta ja koiratarvikkeiden myyntiä.
Y-tunnus
2484685-2
Katuosoite
Nälkänummentie 122
Postinumero
21250
Postitoimipaikka
MASKU
Yleiskuvaus

Koirahoitola Sisukas sijaitsee Maskun maaseudulla omakotitalomme pihamaalla. Ulkotarhaan pääsevät halukkaat puuhastelemaan, mutta tarpeet ja liikunta hoidetaan metsäpoluilla ja läheisillä teillä. Meillä koirasi lenkkeilee ihan oikeasti.

Tänne voit tuoda myös sen suurikokoisen ja mahdollisesti hankalankin koiran hoitoon ja viettää lomasi tai työkomennuksesi rauhallisin mielin. Perusoletuksena on, että hoitokoirat asuvat hoitolarakennuksessa. Tarpeen tullen kotihoitokin on mahdollinen ratkaisu, jos vaikka koirasi on hyvin iäkäs tai kaipaa muuten erityishuomiota. Tällöin työhuoneeni on käytettävissä. Edellytyksenä toki on, ettei koirasi syö johtoja tai merkkaile nurkkia.

Tarpeen tullen hoitojakso järjestyy myös kissalle, fretille tai jyrsijälle.

Lemmikin saapuessa hoitoon täytämme yhdessä hoitosopimuksen, jossa kaikki oleellinen tulee huomioitua. Keskeisin asia työssäni on koirien hyvinvointi. Se pitää sisällään mm. mahdollisimman stressittömän, siistin ja turvallisen ympäristön sekä rauhallisen ja luotettavan hoidon.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, palvelemme mielellämme!

Tuotteet
-
Avainsanat

koira, koirat, koirille, koirahoitola, koirahoitolat, hoitoa koirille, koirien huolenpito, koirien huolenpitoa, koirahoitolapalvelu, koirahoitolapalvelut, kissat, fretit, jyrsijät, hoitola kissalle, hoitola fretille, hoitola jyrsijälle, koirien hoitopaikka, hoitopaikka koirille, koirahoitola sisukas, susanna laurila, masku, maskussa, koirahoitola masku, koirahoitola maskussa, koirien hoitola masku, koirien hoitola maskussa

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Susanna Laurila
Puh: 040 595 62 22

Karttatiedot