Kaapinlähteen Kievari

Juhla- ja kokouspalvelut, tilausravintola


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Juhla- ja kokouspalvelut, tilausravintola
Y-tunnus
2067252-5
Katuosoite
Savontie 715
Postinumero
15230
Postitoimipaikka
LAHTI
Yleiskuvaus

Talonpoikaishenkisesti sisustettussa ravintolasalissamme on 63 asiakaspaikkaa. Tila on kalustettu perihämäläisesti vanhoilla, jopa sadan vuoden takaisilla, talonpoikaiskalusteilla. Salia somistamassa ja tunnelmaa luomassa on suuri luononkivatakka. Tunnelma on taattu niin kesä- kuin talvi-aikanakin.

Kabinetissamme on 20 asiakaspaikkaa, ja se soveltuu erityisen hyvin pieniin perhejuhliin tai kokouskäyttöön. Kabinetistamme löytyy myös valkokangas, sekä videotykki. Tarjoamme kokoukseen kaikki tarvitsemanne palvelut aamupalasta illalliseen.

Pihapiiristämme löytyy myös tunnelmallisia hirsirakenteisia tiloja saunomiseen ja kylpemiseen. Nämä tilat luovat unohtumattomia kokemuksia suomen luonnosta ja vanhoista perinteistä. Vuokrattavia tiloja ovat sauna ja saunatupa, savusauna ja kylpytynnyri. Näiden lisäksi kesäaikana vuokrattavissa on hirsirakenteiset aitat tarpeidesi mukaan. Isoon aittaan mahtuu kymmenen henkilöä ja pieni aitta on varattu kahdelle hengelle.

Katso lisää kotisivuiltamme.

Tervetuloa tutustumaan kievarin tunnelmaan!

Tuotteet
-
Avainsanat

kaapinlähteen kievari, lahti, sauna, juhlapalvelu, juhlapalvelut, kokous, kokoukset, kokouspalvelut, tilausravintola, tilausravintolat, tilausravintoloita, savusauna, saunat, savusaunat, kylpytynnyri, juhlapalvelua, kokouspalvelu, kokouspalvelua, lahdessa

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Ismo Siitonen
Puh: 0400-611025

Karttatiedot