Ozzy's tattoo

Tatuointistudio


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Tatuointistudio
Y-tunnus
2361994-9
Katuosoite
Oikokatu 7
Postinumero
92100
Postitoimipaikka
RAAHE
Yleiskuvaus

Tatuointiliike Ozzys Tattoo pyrkii tyydyttämään asiakkaidensa leimannälkää korkealaatuisia ja näyttäviä tatuointeja tekemällä. Kun tulet ottamaan leimaa oikeaan tatuointistudioon, voit olla varma laadukkaasta työnjäljestä, tilojen ja käytettävien koneiden puhtaudesta, neulojen steriiliydestä sekä tatuoinnin jälkihoidosta.

Voit tulla valmiin mallikuvan tai pelkän idean kanssa, jonka pohjalta voimme vaikka yhdessä suunnitella sinulle valmiin ja toteutettavan aiheen. Suunnittelemme mielellämme niin pienet kuin suuretkin tatuoinnit, aina tulitikkuaskin kokoisista miniatyyritatuoinneista hihoihin ja selkäkuviin asti. Riittää, että sinulla on jokin ajatus josta kuvaa lähdetään jalostamaan.

Jos tatuointikuume nostaa päätään, suosittelemme lääkkeeksi yhteydenottoa tatuointiliike Ozzys Tattoon suuntaan. Soita, pistä viestiä tai tule käymään suoriltaan.

Ja hei, täyden palvelun talona Ozzys tekee myös lävistyksiä!

Tuotteet
-
Avainsanat

ozzy's tattoo, raahe, tatuointi, tatuoinnit, tatuointeja, tatuoija, tatuoijat, tatuoijia, tatuointistudio, tatuointistudiot, tatuontiliike, tatuointiliikkeet, tatuointiliikkeitä

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Ossi Koskela
Puh: 045-2067722

Karttatiedot