EPICUR GROUP OY

LVI-tarvikkeiden maahantuonti ja tukkukauppa


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
LVI-tarvikkeiden maahantuonti ja tukkukauppa
Y-tunnus
2386255-1
Katuosoite
Fleminginkatu 28, LH 954
Postinumero
00510
Postitoimipaikka
HELSINKI
Yleiskuvaus

KEMIKAALEJA KESTÄVÄ VIEMÄRIJÄRJESTELMÄ

KKVJärjestelmä tarjoaa ratkaisun kemikaali- ja kiinteäainepitoisten jätevesien turvalliseen viemäröintiin laboratoriotiloissa.

KKVJ on tarkoitukseen suunniteltu, turvallinen ja ympäristöystävällinen viemärijärjestelmä. Käyttökohteina ovat eriasteiset oppilaitokset, laboratoriot, sairaalat yms.

Tutustu lisää kotisivuillamme ja ota yhteyttä!

www.kkvj.fi

asiakaspalvelu@kkvj.fi

Tuotteet

Järjestelmä sisältää:

• Altaat

• Suppilo-/ kaatoaltaat / Tiputuskaukalot

• Kiinteän aineen kerääjät / Kemikaalien laimentajat / Hiekanerottimet

• Asianmukaiset haju-/ vesilukot

• Putkisto monipuolisilla liitoksilla

KIINTEÄN AINEEN KERÄÄJÄT / KEMIKAALIEN LAIMENTAJAT / HIEKAN-/SAVENEROTTIMET ovat joko läpinäkyvät (borosilikaattilasia) tai laboratoriomuoviset. Tyhjennys käy helposti kiertämällä keräysosa irti. Läpinäkyvä keräysosa helpottaa täyttymisasteen havaitsemisen.

PUTKISTOn asennus on helppoa ja nopeaa. Putket ja liitososat liitetään toisiinsa muttereilla, jolloin hitsausta ei tarvita. Tämä säästää asennusaikaa ja -kustannuksia. Mutteriliitännät ovat helposti muokattavissa jos tilanne niin vaatii.

Avainsanat

epicur group oy, helsinki, viemärijärjestelmä, viemärijärjestelmät, erotin, hajulukko, altaat, kiinteän aineen kerääjät, koulu, putket, kaatoallas, kemikaaleja kestävä viemärijärjestelmä, kemikaaleja kestävät viemärijärjestelmät, altaat, allas, biologia, borosilikaatti, hajulukko, haponkestävä, hiekanerotin, järjestelmä, jätteenerotin, jätteenkerääjä, kemia, kemiallinen yhdiste, kemikaalien laimennuskaivo, kemikaaleja kestävä, kemikaaliliuos, kemikaalit, kestävä, kiinteän jätteen kerääjä, kipsinerotin, korkeakoulu, kokemus, koulu, laatu, laboratorio, laboratorioallas, laimennus, laimennuskaivo, liitin, liuotin, LVI, maailmaanlaajuinen, muovi, muovinen allas, oppilaitos, orgaaninen, liuotin, laboratoriomuovi, laboratoriolasi, läpinäkyvä, putki, putkisto, ruostumaton, savenerotin, turvallinen, tukeva, upotettava allas, vesilukko, viemäri, yliopisto, ympäristöystävällinen

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Asiakaspalvelu
Puh: 0400 164 954
Email: asiakaspalvelu@kkvj.fi
Anna Belik
toimitusjohtaja
Puh: 045 652 7444
Email: anna.belik@epicurgroup.fi

Karttatiedot