Ruoholahden Kiropraktikkokeskus

Kiropraktikot


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Kiropraktikot
Y-tunnus
1606634-6
Katuosoite
Itämerenkatu 12
Postinumero
00180
Postitoimipaikka
HELSINKI
Yleiskuvaus

Tervetuloa Ruoholahden Kiropraktikkokeskukseen

Palveluperiaatteemme lähtökohtana on Sinun hyvinvointi.

Harjoitamme modernia kiropraktiiikkaa joka perustuu tieteelliseen näyttöön. Pyrkimyksenämme on selvittää vaivasi tausta ja kertoa sinulle kuinka voit vähentää kehoosi kohdistuvaa rasitusta. Hoito-ohjelmaan kuuluu tarvittaessa juuri sinulle räätälöity kuntoutus ohjelma. Mikäli olet jo kokeillut erilaisia hoitoja mutta kärsit uusiutuvista kivuista, on mahdollista että saamasi hoito ja kotiharjoitteet eivät ole olleet vaivaasi sopivia.

Vastaanottomme kiropraktikko, fysioterapeutti ja hieroja toimivat paitsi yksilöinä, tarvittaessa myös joukkueena, jotta saamasi hoito olisi mahdollisimman tehokasta ja monipuolista.

Anna itsellesi mahdollisuus elää kivutta ja varaa aika tutkimukseen. Vastaanotolle voit saapua lääkärisi lähetteellä tai ilman aina varmana siitä, että teemme kaikkemme, jotta vaivaasi saadaan paras mahdollinen ratkaisu.

Tuotteet
-
Avainsanat

Ruoholahden Kiropraktikkokeskus, Kiropraktikot, kiropraktikko, helsinki, kiropraktiikka, fysioterapia, hieronta, fysioterapeutti, hieroja, helsingissä, kiropraktikot, kiropraktikkoja

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Mat Wikström
Puh: 09-5626266

Karttatiedot