Lanka-aitta Tampere

Lanka- ja käsityötarvikkeiden myynti


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Lanka- ja käsityötarvikkeiden myynti
Y-tunnus
2368481-2
Katuosoite
Itsenäisyydenkatu 12-14
Postinumero
33500
Postitoimipaikka
TAMPERE
Yleiskuvaus

Onko elämäsi punainen lanka hukassa? Kaipaatko kenties hieman väriterapiaa? Ei hätää, sillä Tampereen Lanka-Aitasta löydät niin puuttuvat värit kuin langatkin elämäsi neuloksiin.

Lanka-Aitan keskeisen sijainnin ansiosta ostoksille on helppo löytää. Lanka-Aitta on Tekstiiliteollisuus Oy:n maahantuomien ja esim. Katian lankojen jälleenmyyjä. Liikkeestä löytyvät mm. nypläyslangat, neule-, virkkaus- ja kirjontatarvikkeet sekä varmasti asiantunteva ja henkilökohtainen palvelu. Liikkeenomistaja Arja Teivaalalla on tiedossaan myös suhteellisen laaja tekijöiden verkosto, jota voi hyödyntää jos on tarvetta löytää esimerkiksi käsityökurssien vetäjiä tai tilaustöiden tekijöitä.

Joka torstai Lanka-Aitan takahuoneessa kokoontuu ompeluseura, jossa rennon yhdessäolon hengessä opetellaan uusia tekniikoita ja tuunataan vanhoja töitä uuteen uskoon - vain mielikuvitus on rajana! Tiistai-iltaisin on käsityökurssien vuoro, joihin kannattaa ilmoittautua etukäteen joko puhelimitse tai lomakkeella. Kurssiaikataulun löydät täältä.

Tampereen Lanka-Aitta toivottaa tervetulleiksi niin vakiovirkkaajat kuin vasta-alkajatkin ikään ja sukupuoleen katsomatta. Lanka-Aitassa tavataan!

Tuotteet
-
Avainsanat

lanka-aitta, tampere, lanka, langat, lankoja, nypläyslangat, neulelangat, virkkaustarvikkeet, kirjontatarvikkeet, ompeluseura, käsityökurssit, käsityöliike, käsityöliikkeet, käsityöliikkeitä

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Arja Teivaala
Puh: 03-2553352

Karttatiedot