Kauneus- ja hyvinvointipalvelu Aisti

Kauneudenhoitopalvelut - Kasvo- ja vartalohoidot, kosmetiikan myynti, kauneuspalvelut, hieronta, hyvinvointi, lahjakortit, lymfahieronta, aromaterapiahoito


Toimiala
Kauneudenhoitopalvelut
Toimialan tarkempi kuvaus
Kasvo- ja vartalohoidot, kosmetiikan myynti, kauneuspalvelut, hieronta, hyvinvointi, lahjakortit, lymfahieronta, aromaterapiahoito
Y-tunnus
2351726-4
Katuosoite
Annankatu 22 E (sisäpiha)
Postinumero
00100
Postitoimipaikka
HELSINKI
Yleiskuvaus

Kauneus- ja hyvinvointipalvelu Aisti on Helsingin keskustassa, Annankadulla toimiva kauneushoitola. Aisti käyttää laadukasta, ranskalaista Yon-Kan kosmetiikkasarjaa ja sen myötä tarjoaa uudenlaisia ja ylellisiä kauneushoitolapalveluita niin naisille kuin miehillekin.

Tervetuloa aistimaan fytoaromaattiset hoidot kasvoille ja vartalolle, Yon-Ka –hoitojen maailmaan. Edistyksellisten hoitomenetelmien ja tarkoin laskettujen kasviuutteiden ja eteeristen öljyjen avulla tutustut ainutlaatuiseen aromaattiseen kokemukseen, missä tuoksut vievät kohti tasapainoa ja harmoniaa.

Ympäri maailman Yon-Ka on tarjonnut osaamistaan ja kokonaisvaltaista hoitoideologiaansa jo yli 50 vuoden ajan, esteettisen aromaterapian edelläkävijänä. Jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöidyillä hoidoilla saadaan aikaan välittömiä tuloksia.

YON-KAlle "..itsestään huolehtiminen tarkoittaa mielen ja kehon tasapainon uudelleen löytämistä, ihon alkuperäisen energiatasapainon ja hyvinvoinnin palauttamista.

*kasvohoidot, myös miehille

*erikoiskasvohoidot

*ihonhoito, ihonpuhdistus

*vartalohoidot

*kestovärit

*ehostukset

*aromaterapiahoito

*kasvolymfa

*PhD-vahaus

Kuukausittain vaihtuvat kampanjaedut sekä jatkuva etu opiskelijakortilla 15% normaalihintaisista

palveluista! (ei koske tuotteita.)

Lisätietoa palveluista, tuotteista ja Aistista sekä ajanvaraus 24/7 (ei rekisteröintiä!):

www.aistikauneus.fi

Yhteydenotot puhelimitse tai e-mail: aisti@aistikauneus.fi.

Avoinna sopimuksen mukaan.

Tuotteet

Yon-Ka, Eve Taylor, PhD

Myös lahjakortit saatavina mihin tahansa valitsemaasi Aistin palveluun tai tuotteeseen sekä myös avoimena haluamallesi summalle.

Kun haluat ilahduttaa lähimmäistäsi hemmottelevalla lahjalla on lahjakortti varma valinta!

Avainsanat

kauneushoitola, kauneudenhoito, kauneus, sky-kosmetologi, sky-cidesco, kosmetologi, hyvinvointi, lahjakortit, helsinki, helsinki keskusta, nettiajanvaraus, cityshoppari, yonka, eve taylor, phd, epiladerm, vahaus, sokerointi, lymfahieronta, kasvolymfa, aromaterapihoito, kasvohoidot, vartalohoidot, ihonpuhdistus, ihonhoito, ehostukset, kestovärit, erikoiskasvohoidot, anti-ageing, wellness, day spa, opiskelija-ale

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Anu-Emilia Rantanen
SKY-Cidesco kosmetologi
Puh: 044-3556512
Email: aisti@aistikauneus.fi

Karttatiedot