Tmi Keroy

Kulttuuritapahtumat, koulutus ja konsultointi


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Kulttuuritapahtumat, koulutus ja konsultointi
Y-tunnus
2333737-8
Katuosoite
Antreantie 4
Postinumero
13600
Postitoimipaikka
HÄMEENLINNA
Yleiskuvaus

Hämeenlinnassa 1956 syntynyt pianisti ja kapellimestari Erkki Korhonen suoritti pianodiplominsa Sibelius-Akatemiassa 1983. Hän täydensi opintojaan mm. Gyögy Sebökin, Dimitri Bashkirovin, Tamas Vasaryn ja hartmut Höllin johdolla. Hän erikoistui oopperakorrepetitioon ja työskenteli mm. Max Epsteinin, Ubaldo Gardinin ja Alberto Zeddan kanssa ja lisäksi Zürichin oopperassa Marc Belfortin, Tamas Blumin ja Ralf Weikertin kanssa.

Hän on opettanut musiikkiopistoissa ja konservatorioissa ympäri Suomea ja pianonsoiton, lied- ja kamarimusiikin opettajana Sibelius-Akatemiassa, jossa hänet nimitettiin korrepetition lehtoriksi 1989. Erkki Korhonen kutsuttiin Zürichin ooperan kansainvälisen oopperastudion johtajaksi 1997. Viimeksi hänet on kutsuttu pitämään mestarikursseja Weimari Lyric Opera Studioon ja Shanghain konservatorioon. Hän on toiminut Suomen kansallisoopperan pääjohtajana vuodesta 2001 vuoteen 2007.

Erkki Korhonen on esiintynyt Euroopassa, Israelissa, Intiassa ja Pohjois-Amerikassa ja tehnyt lukuisia radio- ja TV nauhoituksia.

Erkki Korhoselle on myönnetty Hämeenlinnan ja Helsingin kaupunkien musiikkipalkinto ja Sibeliuksen syntymäkotimitali.

Tuotteet

Pianisti

Kapellimestari & Korrepetiittori

Koulutus, konsultointi, luennointi

Avainsanat

keroy, hämeenlinna, pianisti, kapellimestari, korrepetiittori, koulutus, konsultointi, luennointi, koulutusta, koulutukset, konsultointia, konsultoinnit, luennointia, luennoitsija, kulttuuri, kulttuuritapahtuma, kulttuuritapahtumat, kulttuuritapahtumia

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Erkki Korhonen
Puh: 050-5993342

Karttatiedot