Tmi Hymyilevä Aurinko

Selvänäkijä/meedion Kirsi Grenin vastaanotto sekä alan koulutus (ympäri Suomen)


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Selvänäkijä/meedion Kirsi Grenin vastaanotto sekä alan koulutus (ympäri Suomen)
Y-tunnus
2323514-4
Katuosoite
Aulangontie 50 B
Postinumero
13220
Postitoimipaikka
HÄMEENLINNA
Yleiskuvaus

Varaa aika henkilökohtaiseen selvänäkijän/meedion opastukseen, puhelimitse tai vastaanotolla. Olen kanava ja toimin enkelien ja henkimaailman auttajien ja kanssa yhteistyössä. Kanavoin Sinulle selvänäköisiä viestejä, enkeliopastusta, ohjeita ja energiaa elämäsi asioihin (esim. työ/tehtävä, henkinen kasvu, rakkauselämä, terveys). Sinulla voi olla omia kysymyksiä tai voit ottaa vastaan sen opastuksen, joka Sinulle siinä hetkessä auttajilta annetaan. Voit varata myös ajan vastaanotolle (Etelä-Suomi, Oulu, myös muualla) tavataksemme yksityisopetuksen, hoidon tai kanavoinnin merkeissä. Yksityisopetuksessa saat täsmäohjausta oman henkisen kasvusi kehittämiseen tai elämäsi jarjestämiseen. Kanavoinnissa voimme käydä läpi oman elämäsi ja elämäntehtäväsi asioita. Teen myös energiahoitoja ja regressioterapiaa (mennyt elämä -terapia). Pidän luentoja, rakkausmeditaatioita ja meediotilaisuuksia.

Lisätietoa Aurinkohoitolan kotisivuilta tapahtumakalenterista!

Tuotteet

Luontaishoitoalan ja henkisen kasvun toimintaa ja koulutusta ympäri Suomen. Alan tuotteiden myynti myös netin kautta www.aurinkohoitola.fi > tuotteet.

Avainsanat

luontaishoitola aurinko, etelä-suomi, oulu, luontaishoitola, luontaishoito, luontaishoidot, enkeli, enkelit, mestari, mestarit, energia, energiat, kirsi gren, mennyt elämä, koulutus, opetus, terapia, regressioterapia, selvänäkijä, selvännäkijä, kanavointi, selvänäkijän luenta, meedio, meediointi, koulutus, kanavointivalmennus, henkisen kasvun valmennus, opettaja, kouluttaja, hämeenlinna, rovaniemi, enkeliopastus, häme, ennustus, ennustaja, meediotilaisuus, luento, meditaatio, enkelimeditaatio, aurinkohoitola, tähtiauttajat, neitsyt maria, kristusvalo, maitreya, henkisen hierarkian mestarit, kanavointiopetus, energiakouluttaja, chakrat, selvänäkijä ja meedio koulutus valmennus oulu vantaa kuopio, rakkausmeditaatio, tarot-kurssi, energiakurssi,

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Selvänäkijä ja henkisen kasvun valmentaja Kirsi Gren
Puh: 040-5807610

Karttatiedot