IMG Interiors

Sisustusmateriaalit


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Sisustusmateriaalit
Y-tunnus
2301471-2
Katuosoite
Kanavaranta 7 E
Postinumero
00160
Postitoimipaikka
HELSINKI
Yleiskuvaus

IMG Interiors eli viralliselta nimeltään International Marble & Granite Oy on vuonna 1991 perustettu perheyritys, joka sijaitsee vanhassa makasiinirakennuksessa Katajanokalla, Helsingissä.

IMG Interiorsin tuotevalikoima pitää sisällään runsaasti erittäin korkealaatuisia sisustusmateriaaleja ja -tarvikkeita. Valikoimasta löytyvät mm. keraamiset laatat, lasimosaiikit, massiiviparketit, saniteettiposliinit, vesihanat, kylpyammeet, poreammeet, kylpyhuonekalusteet, valaisimet ja kylpyhuonetarvikkeet.

Kaikkien myynnissä olevien tuotteiden muotoilu edustaa oman alansa huippua. Useimmat päämiehet ovat italialaisia, mutta joukossa on myös espanjalaisia, englantilaisia ja saksalaisia valmistajia.

IMG Interiors toimittaa sisustusmateriaaleja erilaisiin projekteihin, kuten hotelleihin, ravintoloihin, laivoihin ja myymälöihin, mutta yhtälailla yksityisasiakkaat ovat tervetulleita yrityksen asiakkaiksi, sillä mallistosta löytyy paljon myös kotikäyttöön sopivia tuotteita.

Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa teitä mielellään kaikissa sisustukseen liittyvissä kysymyksissä.

Tervetuloa!

Tuotteet
-
Avainsanat

sisustus, sisustusmateriaali, sisustusmateriaalit, sisustustarvikkeet, sisustustarvikkeita, keraamisen laatat, lasimosaiikit, masiiviparketit, saniteettiposliinit, vesihanat, kylpyammeet, poreammeet, valaisimet, kylpyhuonekalusteet, kylpyhuonetarvikkeet, sisustusmateriaaleja, parketti, parketit, img interiors, helsinki, helsingissä, pääkaupunkiseutu, pääkaupunkiseudulla

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Tuomo Heikkinen
Puh: 050-3753393

Karttatiedot