Christian Egeland-Jensen Oy

AV-välineitä, AV-palveluja


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
AV-välineitä, AV-palveluja
Y-tunnus
0820816-4
Katuosoite
Kolmionkatu 5 D
Postinumero
33900
Postitoimipaikka
TAMPERE
Yleiskuvaus

Christian Egeland-Jensen Oy, eli Ch. JENSEN Oy, on vuonna 1990 perustettu ICT-alan yritys, jonka päätoimiala on opetusteknologia ja IT-tuotteiden maahantuonti ja markkinointi, sekä oppimisympäristöjen suunnittelu, asennus, huolto ja koulutus. Yritys työllistää seitsemän henkilöä, ja sen liikevaihto vuonna 2003 oli noin kaksi miljoonaa euroa.

Maahantuomiimme tuotteisiin kuuluu mm. Dan-Sound cd- ja kasettinauhurit kielenopetukseen ja liikunnanohjaukseen. Lenten Reborn suojauskortit ja turvakortit tietokoneiden täydelliseen ylläpitoon, Videodidact opetusverkkotuotteet, sekä MBQuart kuulokkeet ja kuulokemikrofonit. Toimimme Suomalaisen opetusjärjestelmävalmistajan, Sanako Oy:n pääedustajana Suomessa. Sanako Oy on tunnettu aiemmista nimistään ja tuotemerkeistään: Tandberg, Auditek, Teleste ja Divace -kielistudiot. Markkinoimme myös lukuisia muita tuotteita: Osborne tietokoneet, Sennheiser kuuntelujärjestelmät, Optoma dataprojektorit, Avervision ja FlexCam dokumenttikamerat, Samsung monitori ja videotuotteet ja erilaiset AV-tarvikkeet, lähiverkkotuotteet, varaosat ja komponentit.

Tuotteet

AV-välineitä ja AV-palveluja.

Avainsanat

kielistudio, kuuntelulaitteisto, suojauskortit, koulunauhurit, verkkolaitteet, Studio, ja AV-kalusteet, kuuntelulaitteita, suojauskortteja, koulunauhuri, verkkolaitteisto,

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Christian Jensen
Toimitusjohtaja
Egeland-Jensen Christian Adolf Severin
Puheenjohtaja
Egeland-Jensen Jan Henrik Christian
Varsinainen jäsen
Egeland-Jensen Virve Elina
Varajäsen
Jan Jensen
Tietohallinnosta vastaava

Karttatiedot