LaMente Ltd Oy

Kauneushoitoloita, Ihon erikoishoitoja, Kosmetiikkatuotteita, Luontaistuotteita, Agentuuriliikkeitä


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Kauneushoitoloita, Ihon erikoishoitoja, Kosmetiikkatuotteita, Luontaistuotteita, Agentuuriliikkeitä
Y-tunnus
1062041-4
Katuosoite
Töölönkatu 19
Postinumero
00260
Postitoimipaikka
Helsinki
Yleiskuvaus

LaMente on maahantuonti-, hoitola- ja koulutusfirma, joka on erikoistunut puhtaan, kasvipohjaisen kosmetiikan maahantuontiin sekä valon avulla tehtäviin hoitoihin.

LaMenten hoitola Valoklinikka on Suomen ensimmäinen Nlite-laserhoitola. Nlite-laser on ihon pintaa vahingoittamaton menetelmä, jonka avulla hoidetaan aknea, arpia, couperosaa ja pigmenttiläiskiä sekä tehdään ryppy- ja kiinteytyshoitoja stimuloimalla ihon oman kollageenin tuotantoa.

Lisäksi teemme pysyvään karvankasvun vähentämiseen tähtääviä Chromolite-valoimpulssihoitoja, tatuointien poistoa SkinClear-laserilla sekä hampaiden valkaisua. LaMenten yhteydessä sijaitsevassa Biohoitolassa on tarjolla myös kaikki kosmetologin palvelut, esim. kasvo- ja vartalohoidot.

Katso lisää kotisivuiltamme: www.lamente.fi

Tuotteet

Tuotteet:

Maurice Mességué -kasvipohjaista, puhdasta, hoitavaa kosmetiikkaa ja ravintolisiä sekä ammattilais- että kuluttajakäyttöön.

Sens -miesten kosmetiikkasarja

Bionatural

Harmonie Vegetale -luonto on elämän lähde

Harmonie Vegetale on korkealuokkainen ranskalainen ihonhoitotuotesarja, jota valmistaa Laboratoires Maurice Mességué. Sarjassa on sekä kuluttaja- että ammattilaiskäyttöön tarkoitetut hoitotuotteet.

Mességuén luonnonmukaista kosmetiikkaa ja kasvilääkinnässä käytettäviä kasvi- ja yrttituotteita on valmistettu ja myyty maailmanlaajuisesti hoitoloissa ja kylpylöissä jo kymmeniä vuosia.

Harmonie Vegetale tuotesarja on hyvin luonnonmukainen; tuotteissa käytettävät kasvit ovat puhtaita ja tarkoin analysoituja. Vain puhtaat kasvit läpäisevät kontrollin.

Valmiit tuotteet on tutkittu huolellisesti vapaaehtoisilla käyttäjillä. Sekä dermatologiset testit että vaikuttavuustutkimukset osoittavat, että Harmonie Vegetale -tuotteiden käyttö näkyy ihon tasapainossa ja ulkonäössä myönteisesti ja on turvallista. Sarja sisältää sekä hoitavaa kosmetiikkaa että sisäisesti käytettäviä puristeita.

Harmonie Vegetale yhdistää ihonhoidon ja miellyttävän terveydenhoidon.

Avainsanat

laserhoidot, laserhoito, ihon laserhoito, Nlite-laser, Nlite-laserhoito, valoimpulssihoito, Chromolite, akne, aknen hoito, aknehoito, ryppyhoito, hampaiden valkaisu, Maurice Messegue, Sens, Bionatural, Harmonie Vegetale, tatuoinnin poisto, pigmenttiläiskät, Acne rosacea, Couperosa, couperosan hoito, verisuonien poisto, laserhoitotuotteet, ihonhoito, luomukosmetiikka, ihon erikoishoidot, laserhoitolaitteet, kauneudenhoito, kauneushoitoloita, valoklinikka, luontaishoitola

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Anttilainen Tomi-Jarkko
Toimitusjohtaja
Puh: 09-588 4144
Email: info@lamente.fi
Anttilainen Päivi Kaarina
tiedottaja, FM
Puh: 09-588 4144
Email: info@lamente.fi
Anttilainen Raini Annikki
erikoiskosmetologi

Karttatiedot