Tuomarinkartanon Ratsastusopisto Oy

Ratsastuskoulut


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Ratsastuskoulut
Y-tunnus
0943698-6
Katuosoite
Kavaleffintie 8
Postinumero
00690
Postitoimipaikka
HELSINKI
Yleiskuvaus

Tuomarinkartanon Ratsastusopisto Oy on SRL:n hyväksymä ja valvoma ratsastuskoulu. Toimimme Tuomarinkartanon upeissa maisemissa alueella, jota Helsingin kaupunki ylläpitää ja kehittää ratsastuskeskuksena. Hyviä maastoreittejä on noin viisi kilometriä. Alueella on kaksi maneesia ja hyvät ratsastuskentät.

Ratsastusopisto tarjoaa alkeis-, jatko- ja kausikorttikursseja kaikenikäisille ratsastajille koulu- ja esteratsastuksessa. Meillä on osaavat, vähintään helppo A-tasoiset monipuoliset opetushevoset.

Ratsastuskoulutuntien lisäksi tarjoamme asiakkaille mahdollisuuden kilpailla opetushevosillamme sekä valmentautua seurojen järjestämissä valmennuksissa. Opiston henkilökunta järjestää myös usein koulu- ja estevalmennuksia ja omia kisoja ratsastuskouluoppilaille.

Tervetuloa mukaan!

Tuotteet

Kurssit kaikenikäisille:

- alkeiskurssit

- jatkokurssit

- kausikorttikursit

Ratsastuskoulun alue:

- monipuoliset maastoreitit (n. 5km)

- 2 x maneesi

- erinomaiset ratsastuskentät

Avainsanat

tuomarinkartanon, tuomarinkartanon ratsastusopisto, tuomarinkartano, ratsastus, ratsastaminen, ratsastuskoulu, ratsastuskoulut, ratsastustalli, ratsastustallit, ratsastusopisto, ratsastusopistot, ratsastuskurssi, ratsastuskurssit, talli, tallit, esteratsastus, esteratsastaminen, maastoratsastus, maneesi, maneesit,ratsastusopettaja, ratsastuksen ohjaaja, ratsastus helsinki, ratsastaminen helsinki, ratsastuskoulu helsinki, ratsastuskoulut helsinki, ratsastustalli helsinki, ratsastustallit helsinki, ratsastusopisto helsinki, ratsastusopistot helsinki, ratsastuskurssi helsinki, ratsastuskurssit helsinki, helsinki, kouluratsastaminen, kouluratsastus,

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Virpi Hurme
Puh: 0400452298
Email: virpi.hurme@ratsastusopisto.fi

Karttatiedot