Kuninkaantien Kestikartano

juhlapalveluja


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
juhlapalveluja
Y-tunnus
0136193-2
Katuosoite
Vistantie 37
Postinumero
21530
Postitoimipaikka
PAIMIO
Yleiskuvaus

Kuninkaantien Kestikartano sijaitsee kauniilla, rauhallisella puistoalueella keskellä Paimion kaupunkia lähellä palveluja. Matkaa esimerkiksi Turusta ja Salosta kertyy vain noin 20 min. Ja Helsingistäkin vain noin 1,5 tuntia.

MAJOITUSTILAT

Päätalossa huoneemme antavat Teille mahdollisuuden nauttia kauniista sisustuksesta ja menneen ajan kartanoromantiikasta, tinkimättä nykyajan mukavuuksista. Huonehintoihimme sisältyy myös aamiainen sopimuksen mukaan.

Toukola ja Männistö (osittain käytössä vain kesäisin) ovat valmistuneet 90-luvun alussa. Huoneet ovat nykyaikaisen valoisia, käytännöllisiä ja viihtyisiä.

Kaikissa hotellihuoneissamme yhteiseen käyttöön suunnitellut keittiöt, joiden varustukseen kuuluvat liesi, kahvikeitin, mikro ja jääkaappi.

Kaikki huoneemme ovat savuttomia ja allergisille sopivat.

Maksuton pysäköintipaikka kuuluu myös palveluumme.

- Ravintolapalvelut, kokouksien ja kurssien ateriapalvelut

Kuninkaantien Kestikartanon keittiö palvelee Teitä tarjoamalla itsevalmistettua, maukasta ruokaa viihtyisässä ympäristössä. Suunnittelemme ruokalistan asiakkaiden toivomusten mukaan, aina varsinaissuomalaisesta pitopöydästä grilli-iltaan. Tarjolla on aina myös kasvisvaihtoehto, otamme huomioon myös erikoisruokavaliot. A-oikeudet. Tilaisuuksien ruokalistat laaditaan asiakkaiden aikataulun ja toiveiden mukaan.

- Kokous- ja koulutustilat

Kuninkaantien Kestikartanossa on erikokoisia kokous- ja ryhmätyötiloja sekä Auditorio, joista voit valita mieleisesi ryhmäsi koon ja tilaisuuden mukaan. Kaikissa koulutustiloissamme on TV-videoyhdistelmä, piirtoheitin ja fläppitaulu. Muun AV-välineistön toimitamme sopimuksen mukaan.

Jukolasali on suosittu kokous- ja koulutustila, jonka yhteydessä on viihtyisä takkatila, josta on yhteys saunaan ja ulkokuistille. Jukolaan mahtuu 40 henkeä.

Auditoriomme on toimiva luentotila alle sadan hengen ryhmille. Sitä suuremmat tilaisuudet järjestämme Juhlasalissamme.

Kestikartanon Päätalossa on myös toimivia 10-30 hengen koulutustiloja. Lisäksi käytettävissänne ovat ATK-luokka.

Tuotteet

Juhlapalvelut

Kokouspalvelut

Majoituspalvelut

Ateriapalvelut

Avainsanat

juhlapalvelut, kokouspalvelut, majoituspalvelut, kokoukset, kurssit, ateriapalvelut

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Ei yhteyshenkilöiden tietoja saatavilla.


Karttatiedot