TJR-Pinta Oy

Pintakäsittely, kuljetus, maanrakennus, nostopalvelut


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Pintakäsittely, kuljetus, maanrakennus, nostopalvelut
Y-tunnus
1614856-0
Katuosoite
Mäyrääntie 4
Postinumero
03100
Postitoimipaikka
NUMMELA
Yleiskuvaus

Tervetuloa! TJR-Pinta on pintakäsittely- ja maalaustöitä vankalla kokemuksella tekevä yritys, jonka toimipaikka sijaitsee Vihdin Nummelassa.

Teemme ammattitaidolla myös kuljetus- ja maanrakennustöitä. Olemme 2008 investoineet kuljetuskalustoomme, ja tarjoamme myös rahtipalvelua kuorma-autolla pitkällä lavetilla, pitkällä kärryllä sekä pakettiautolla. Lisäksi tarjoamme nostopalvelua 40tn autonosturilla.

Tuotteet

Teollisuusmaalaamo 1500m2 hiekka- ja raepuhallus, jauhe- ja märkämaalaus. Erikoisalana kuumasinkityn maalaus ja suuret tuotteet.

Avainsanat

teollisuusmaalaus, teollisuusmaalaaminen, teollisuusmaalaamo, teollisuusmaalaamot, teollisuusmaalari, teollisuusmaalarit, teollisuusmaalareja, teollisuusmaalareita, maalaus, maalaaminen, maalari, maalarit, hiekkapuhallus, hiekkapuhaltaminen, raepuhallus, raepuhaltaminen, jauhemaalaus, jauhemaalaaminen, märkämaalaus, kuljetus, kuljetuspalvelu, kuljetuspalvelut, kuljetusliike, kuljetusliikkeet, maanrakennus, maarakentaminen, nostopalvelu, nostopalvelut, nosturi, nosturit, maalaus nummela, teollisuusmaalaus nummela, jauhemaalaus nummela, märkämaalaus nummela, hiekkapuhallus nummela, raepuhallus nummela, kuljetus nummela, maanrakennus nummela, nostopalvelu nummela, nummela

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Rehtijärvi Tomi
Toimitusjohtaja
Puh: 0400 584 9464
Email: tomi.rehtijarvi@tjr-pinta.fi
Risto Laakko
johtaja, Pintakäs.tekn.ins
Puh: 020 735 0199
Email: risto.laakko@tjr-pinta.fi

Karttatiedot