Putkiwuorio Oy

Lämpö-, vesijohto- ja ilmastointiasennus - LVI -työt


Toimiala
Lämpö-, vesijohto- ja ilmastointiasennus
Toimialan tarkempi kuvaus
LVI -työt
Y-tunnus
0201904-7
Katuosoite
Pikkupurontie 2
Postinumero
00880
Postitoimipaikka
Helsinki
Yleiskuvaus

Putkiwuorio Oy on yksityinen ja itsenäinen LVI-liike, joka tarjoaa asiakkailleen ammattitaitoista ja laadukasta LVI-alan kokonaispalvelua.

Toimimme pääkaupunkiseudun talousalueella työkohteinamme uudisrakennukset, saneeraus- ja peruskorjauskohteet sekä lisäksi kiinteistöjen huollot ja korjaukset.

Toimintamme keskeisenä ajatuksena on alan monipuolinen osaaminen ja kokonaisvastuu projektien toteutuksesta.

Toimintaperiaatteenamme on palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja olla luotettava yhteistyökumppani, joka hoitaa projektit ammattitaidolla ja sovitussa aikataulussa sovitun mukaiseen lopputulokseen.

Osaamisemme perustana on 70-vuoden kokemus ja alan kehityksen seuraaminen ja henkilökunnan jatkuva koulutus. Laatujärjestelmämme avulla varmistamme projektin hallitun toteutuksen ja laadukkaan toteutuksen.

Toimipaikan muut yhteystiedot:

Hätäpäivystys

Puh. 0400 603876

Huoltotilaukset arkisin klo 7.00-16.00

Puh. 09 75528027

Tuotteet

Palveluihimme kuuluvat kaikki LVI-alan työt ja tarvittaessa myös niihin liittyvät rakennus-, purku- ja sähkötyöt sekä asbesti-, kuivaus- ja muut mahdolliset erikoistyöt.

Päätoimialamme on asuin- ja liikekiinteistöjen lämpö-, vesi- ja viemäriurakointi, ilmanvaihtourakointi sekä huoltotyöt.

Huolto-osastomme palvelee kaikissa LVI-huoltoihin, remontteihin ja korjauksiin liittyvissä asioissa. Käytössämme on 10 varusteltua huoltoautoa.

Tarvikemyyntimme hoitaa tilauksesi tarvittaessa kokonaispalveluna aina asennukseen asti.

Avainsanat

kaukolämpötyöt , lvi-urakointi , putkitöitä , putkityöt , lvi , lvi-huolto , linjasaneeraus , lvi-tarvikkeet , putkistosaneeraus , Kosteusvaurio , kosteusmittaus , Lvi-liike , uudisrakentaminen , saneeraus , rakentaminen , urakka , urakointi , helsinki , eristyt , eristeet , koti , lämpö , tuuletus , ilmanvaihto , ilmastointi

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Marko Merinen
Toimitusjohtaja
Puh: 050 465 3575
Email: putkiwuorio@putkiwuorio.fi

Karttatiedot