Torppa

Kokous- ja majoituspalveluja


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Kokous- ja majoituspalveluja
Y-tunnus
-
Katuosoite
Torpantie 29
Postinumero
33450
Postitoimipaikka
Siivikkala
Yleiskuvaus

Torppa on Tampereen ev.lut. seurakuntayhtymän kurssikeskus, joka on rakennettu lähinnä lapsi- ja nuorisotyön tarpeita ajatellen. Siksi Torpasta on tullutkin suosittu rippi- ja leirikoulujen pitopaikka, kuten myös koululaisten ja päiväkerholaisten retkikohde.

Torppaa on kehitetty palvelemaan myös seurakuntien ulkopuolisia käyttäjiä.

Torppaa ympäröivä kaunis pohjoishämäläinen luonto tarjoaa erinomaisen tilaisuuden ulkoiluun ja kuntoiluun. Viihtyvyyttä lisää Näsijärvi ja sen välittömässä läheisyydessä sijaitsevat kolme saunaa, jotka lämpiävät vierailijoiden toivomusten mukaan. Torpassa on myös nuotiopaikat ja suuri kota joka antaa suojan ja elämykset niin poudalla kuin myrskysäälläkin sekä leirikirkot ja luonto antavat mahdollisuuden hiljentymiseen.

Luentotalo jopa 200 hengelle ja erilliset luokka/ryhmätyötilat AV-välinein ja internet-yhteyksin luo hyvät puitteet tehokkaalle ja miellyttävälle opiskelulle.

Kolmessa majoitusrakennuksessa (retkeilymajatyyppinen) on paikkoja yli 100 hengelle. Lisäksi Torpalle kuuluvista kahdesta vanhasta huvilasta löytyy lisää majoitus- ja kokoontumistilaa lähes 50 hengelle.

Tuotteet

Majoituspalvelut

Kokouspalvelut

Rippileirit

Leirikoulut

Kesäleirit

Avainsanat

kokous, kokouspalvelu, majoitus, majoituspalvelu, rippileiri, rippileirit, leirikoulu, leirikoulut, nuorisotyö, lapsityö, seurakuntayhtymä, kurssikeskus, leirikirkko, hiljentyminen, luonto, luento, luentotalo, opiskelu

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Ei yhteyshenkilöiden tietoja saatavilla.


Karttatiedot