Mokkamestarit Oy

Elintarvikkeita, Ravintolakoneita ja tarvikkeita,


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Elintarvikkeita, Ravintolakoneita ja tarvikkeita,
Y-tunnus
0891147-4
Katuosoite
Kuukuja 8 E
Postinumero
33420
Postitoimipaikka
TAMPERE
Yleiskuvaus

Mokkamestarit Oy

Paahdamme kahvipaahtimossamme ainoastaan korkealaatuisia erikoiskahvilaatuja. Käyttämämme raakahvipavut saapuvat meille tarkoin valituilta kahvintuottajilta eri puolilta maailmaa.

Paahdamme jokaisen kahvilaadun erikseen saavuttaaksemme kahvipapujen täsmälleen

oikean tummusasteen sekä saadaksemme

esiin niiden parhaimmat ominaisuudet.

Suomalainen kahvikulttuuri on saanut viime vuosien aikana uusia piirteitä - kahvia ei nautita enää pelkästään herkullisen makunsa ja arominsa ansiosta, vaan kahvin ja teen nauttimisesta on tullut sosiaalisen kanssakäymisen muoto. Perinteisen kahvin lisäksi trendikkäät tee- ja kahvijuomat ovat nousseet suosioon.

Myymälämme laajasta kahvi- ja teevalikoimasta löydät varmasti oman suosikkisi, olit sitten vaikkapa perinteisen kahvin, espresson tai vihreän teen ystävä. Vastapaahdetun kahvin tuoksu ja myymälämme kodikas tunnelma saavat vieraamme varmasti hyvälle tuulelle.

Palvelukokonaisuuteemme kuuluu myös kahvin ja teen tukkumyynti yrityksille, kahviloille ja ravintoloille. Lisäksi meiltä voi tilata kahvinvalmistusvälineitä, espressokoneita ja kahvimyllyjä aina ammattilaiskäyttöön asti. Laitetoimituksiin kuuluu konsultointi, koulutus ja tiivis yhteydenpito asiakkaisiimme toimituksen jälkeen.

Meille laatu merkitseen ennen kaikkea vankkaa ammattitaitoa ja alan tuntemusta sekä tyytyväisiä asiakkaita. Olemme ylpeitä tuloksellisesta yhteistyöstämme Suomen tunnetuimpien merkkiyritysten

kanssa.

Meille jokainen asiakas on VIP-asiakas!

Tuotteet

Kahvila

Kahvimyymälä

Avainsanat

Mokkamestarit, elintarvikkeita, ravintolakoneita, suurkeittiökoneita, erikoistee, espressokone, kahvipaahtimo, kahvi, kahvit, kahvia, erikoiskahvit, erikoiskahveja, tee, teet, teetä, kahvin paahto, kahvin paahtimo, kahvin paahtimot, kahvin paahtimoita, paahtimo, paahtimot, paahtimoita, valkoinen tee, valkoista teetä, musta tee, vihreä tee, vihreää teetä

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Mika Hannunniemi
Puh: 03222 9996
Email: mokkamestarit@mokkamestarit.fi
Reija Paakkinen
Puh: 032530145
Email: mokkamestarit@mokkamestarit.fi

Karttatiedot