Tuloilma.com Helsinki Oy

Hormiston kuntokartoitus, hormisaneeraus


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Hormiston kuntokartoitus, hormisaneeraus
Y-tunnus
2248623-2
Katuosoite
Harkkoraudantie 10
Postinumero
00700
Postitoimipaikka
HELSINKI
Yleiskuvaus

Olemme luotettava ja tehokas yhteistyökumppanisi, kun tavoitteenasi on puhdas sisäilma. Kiinteistöjen puhdas sisäilma vaatii moniammatillista osaamista. Ammattilaisemme varustettuina alan johtavalla teknologialla ovat vahva osa tätä yhteistyötä. Yhdessä saavutamme tavoitteen kustannustehokkaasti ja tarkoituksenmukaisesti.

Tuotamme ilmanvaihdon kartoitus- ja korjauspalveluja asunto- ja kiinteistöyhtiöille. Tyypillisiä työtehtävimme ovat esimerkiksi hormistojen kuntokartoitukset, korjausehdotukset sekä korjaustöiden toteuttaminen esimerkiksi linjasaneerauksen aikana.

Pystymme tarjoaamaan asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua laajan osaaamisalueemme johdosta. Hoidamme kaikki rakennusalan työt hormisaneerauksen yhteydessä. Tarviaessa toteutamme myös IV-suunnitellun.

Toimimme pääsääntöisesti Uudenmaan, Varsinais-Suomen, Hämeen, Pirkanmaan ja Kymenlaakson alueella.

Tuotteet
-
Avainsanat

tuloilma.com, helsinki, uusimaa, varsinais-suomi, häme, pirkanmaa, kymenlaakso, sisäilma, puhdas sisäilma, hormisaneeraus, hormisaneerausta, hormisaneeraukset, hormiston kuntokartoitus, hormiston kuntokartoitusta, hormiston kuntokartoitukset, hormi, hormit, hormisto, hormistot, tuloilma

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Toni Vainio
Puh: 040-8099010

Karttatiedot