Kyrönmaan 4H-Yhdistys ry

4H-yhdistys


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
4H-yhdistys
Y-tunnus
0829161-5
Katuosoite
PL 22
Postinumero
61501
Postitoimipaikka
ISOKYRÖ
Yleiskuvaus

HARKINTA - HEAD

HARJAANNUS - HANDS

HYVYYS - HEART

HYVINVOINTI - HEALTH

4H on kansalaisjärjestö, jonka ydintehtävänä on tukea lasten ja nuorten tasapainoista kehitystä ja kasvamista vastuuseen. Edistämällä nuorten omatoimisuutta, yritteliäisyyttä ja arjen taitoja, yhteistyötaitoja, kansainvälisyyttä sekä luonnon ja ympäristön kunnioitusta.

Isonkyrön 4H-Yhdistys ry järjestää mm. kerhotoimintaa, joka on tarkoitettu kaikille 6-12v lapsille, jotka ovat kiinnostuneet tekemään ja oppimaan uusia asioita. Toiminta muotoutuu yleensä kerholaisten kiinnostuksen mukaan mm. kokkaus, askartelu ja leikit. Myös teemakohtaiset kerhot ovat mahdollisia.

Kerhonohjaajille ja yli 13v nuorille on tavoitteena järjestää omaa vapaa-ajan toimintaa. Mahdollisuuksia antavat mm. Nuorten Akatemia kautta haettavat projektirahoitukset. Lisäksi tavoitteena on nuorten työllistäminen 4H:n eri tehtävissä ja kannustaminen omien tuotteiden tuotteistamiseen ja myyntiin.

4H-työn tärkeitä arvoja ovat

- yritteliäisyys ja ahkeruus

- yhteistyö,

- rehellisyys ja oikeudenmukaisuus sekä

- välittäminen ja suvaitsevaisuus.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Tuotteet

nuorisotyö

marja-asema

kyrönmaan pieneläinhautausmaa

kotipalvelu

dogsitter-palvelu

Avainsanat

isokyrö, 4h, nuoret, nuorisotyö, lapset, lapsityö, isonkyrön 4h-yhdistys ry, nuorisotoiminta, Kyrönmaan 4H-Yhdistys ry, kyrönmaa, kyronmaa, kyronmaan, kyrönmaan, 4h-yhdistys, vahakyro, vähäkyrö, vähäkyrön 4h, vähäkyrön 4h-yhdistys, ry, yhdistys, isokyrön

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Ei yhteyshenkilöiden tietoja saatavilla.


Karttatiedot