Imatran Mielenterveys ry / Puukahvila

Mielenterveysyhdistys, kahvila


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Mielenterveysyhdistys, kahvila
Y-tunnus
1454590-9
Katuosoite
Lappeentie 25 (puutalo)
Postinumero
55100
Postitoimipaikka
IMATRA
Yleiskuvaus

Imatran Mielenterveys ry on Mielenterveyden keskusliiton paikallisyhdistys.

Mielenterveyden Keskusliittoon kuuluu noin 165 paikallista mielenterveysyhdistystä, joissa on yhteensä yli 17 000 jäsentä. Yhdistyksissä voi tavata muita samanlaisessa elämäntilanteessa olevia ihmisiä ja osallistua oman asuinkuntansa mielenterveyspalvelujen kehittämiseen. Yhdistyksiin ovat tervetulleita kaikki vapaaehtoisesta mielenterveystyöstä kiinnostuneet kansalaiset.

Yhdistysten jäsenille osallistuminen erilaiseen retki-, koulutus- ja harrastustoimintaan on halvempaa kuin ei-jäsenille. Useat yhdistykset pystyvät tarjoamaan muitakin jäsenetuja. Yhdistys on myös vaikutuskanava.

Imatran Mielenterveys ry:llä on myös useita oma-apuryhmiä, mm. miesten ja laihduttajien ryhmät, kirjallisuusryhmä, askarteluryhmä ja ompeluryhmä.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Tuotteet

- Ihmisten mielenterveyden ylläpito ja edistäminen

- Ryhmätoiminta

- Kahvilatoiminta ti-to klo 10.00-15.00, la klo 10.00-14.00

- Kokous- ja koulutustilat

Avainsanat

sairastuminen, psyykkiset sairaudet, jaksaminen, lääkkeet, psyykenlääkkeet, mielenterveys, onnellisuus, mielialahäiriöt, henkinen terveys, retket, koulutus, harrastukset, ryhmät, kokoustilat, koulutustilat, kahvila, kahvilatoiminta, ryhmätoiminta, imatra, imatran mielenterveys, puukahvila

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Eija Luukkonen
Puh: 0400-184231

Karttatiedot