Vesi-Eko Oy

Vesistöjen kunnostusten suunnittelu ja toteutus


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Vesistöjen kunnostusten suunnittelu ja toteutus
Y-tunnus
2000596-8
Katuosoite
Yrittäjäntie 12
Postinumero
70150
Postitoimipaikka
KUOPIO
Yleiskuvaus

Vesi-Eko Oy on vuonna 1981 perustettu vesistöjen kunnostuksen suunnitteluun ja urakointiin erikoistunut limnologitoimisto.

Yrityksemme tarjoaa ekologis-ekonomista erikoisosaamista rehevöityneiden ja leväongelmista kärsivien järvien hoitoon ja kunnostukseen.

Toimialanamme on vesistöjen hoitoon ja kunnostukseen liittyvät asiantuntijapalvelut, sekä hapetus-, ilmastus- ja pöyhintäurakoinnit ja laitemyynti.

Toimimme koko Suomen alueella.

Tuotteet

Palvelumme kattavat vesiensuojeluun ja vesistöjen hoitoon sekä kunnostuksiin liittyvät tehtävät asiantuntijatehtävistä aina varsinaisten kunnostustoimenpiteiden suorittamiseen.

Kunnostus- ja hoitopalvelumme on asiakkaalle helppoa ja vaivatonta. Voit valita tarpeesi mukaan joko urakointipalvelun tai laitteiden oston.

Urakoinnissa vastuu työstä ja laitteista säilyy Vesi-Eko Oy:n vastuulla. Hapetus- / ilmastus-urakointimme pitää sisällään laitteiden ja toiminnan:

*

asennuksen

*

ylläpidon (vastuu laitteen toiminnasta)

*

huollot

*

kaukovalvonnan (gsm-vahti)

*

raportoinnin

*

happitakuun

Asiakas voi halutessaan myös ostaa laitteet (hapetus ja ilmastus) omakseen. Tällöinkin Vesi-Eko Oy toimittaa laitteet ”avaimet käteen” periaatteella. Ostotapauksissa mukaan voidaan liittää ylläpitosopimus, jolloin asiakas saa myös kaikki yllämainitut urakointipalvelun hyödyt itselleen.

Lisäksi tarjoamme erilaisia huoltosopimuksia, jotka räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaisiksi.

Hapetus ja ilmastus ovat maamme järvikunnostuksen ”menetelmäjohtajia” – ja Vesi-Eko Oy on järvihapettimien valmistajana ja hapetusurakoijana markkinajohtaja kotimaassa.

Avainsanat

limnologi, vesistöjen kunnostusta, hapetinlaitteet, ilmastimet, vesiensuojelu, vesistöjen hoito, vesistöjen kunnostus, rehevöityminen, leväongelmat, hapetusurakoinnit, ilmastusurakoinnit, pöyhintäurakoinnit, asiantuntijapalvelut, laitemyynti

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Erkki Saarijärvi
Puh: 017 2798600

Karttatiedot