Tapiolan Venekerho ry

Veneilytoimintaa


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Veneilytoimintaa
Y-tunnus
0701230-3
Katuosoite
Sateenkaari 9
Postinumero
02100
Postitoimipaikka
Espoo
Yleiskuvaus

Tapiolan Venekerho on perustettu 1963 ja siitä on yli 40 vuoden aikana kasvanut n. 250 jäsenen aktiivinen ja espoolaista veneilyharrastusta eteenpäin vievä venekerho. Kerhomme jäsenillä on noin 125 venettä, joista turvallisuuskatsastettuja on n. 85 kpl. Kerho kuuluu jäsenenä sekä Suomen Veneilyliittoon että Suomen Purjehtijaliittoon.

Kerhon kotisatama sijaitsee Espoon Tapiolassa Otsolahden venesatamassa, joka on Espoon kaupungin hallinnoima 436 veneen suojainen satama pääasiassa moottoriveneille. Lisäksi kerholla on vuokralla maa- ja vesialue Otsolahden ulkopuolella ns. Bredvikenin lahdessa, jossa on purjeveneille poijusatama-alue ja laituri, jossa kymmenen pienvenepaikkaa.

Tuotteet

Kerhon palveluita ovat mm. veneiden katsastus, nuorisotoiminta, koulutus, vartiointi, veneiden talvisäilytys, yms. Kerhon omistuksessa on Otsolahden venesatamassa kerhorakennus Otsoankkuri, joka toimii talvisin kerhon kokoontumis- ja koulutustilana.

Kesäisin kerhorakennuksessamme toimii Café ankkuri, joka on Tapiolan ainoa merenrantakahvila, ja joka palvelee monipuolisesti jäsenistöämme, tapiolalaisia ja vierailevia veneilijöitä. Kerhorakennuksessamme sijaitsee myös sataman vartiointitila.

Otsolahden venesatama on myös valtakunnallinen käyntisatama nro 362, joka on tarkoitettu moottoriveneellä saapuvia vierasveneilijöitä varten. Käyntisataman toiminnot hoidetaan kahviosta, kuten myös kaikki jäsentuotteidemme myynti. Satamasta löytyy kahvilan lisäksi käymälätilat, jätehuolto, juomavesi ja minigolf. Tapiolan monipuoliset nähtävyydet ja palvelut sijaitsevat vain n. 500 metrin päässä satamasta.

Tapiolan Venekerhon kerhosaari Grimsholm sijaitsee L.59.58.8 ja P. 24.30,6 Kirkkonummen vesialueella Porkkalanniemen itäpuolella n. 15 mpk:n päässä kotisatamastamme. Grimsholmin palveluihin kuuluvat mm. laiturit, poijut ja kalliokoukut kiinnittymistä varten, WC sekä grillirakennus sekä telttasauna.

Avainsanat

tapiolanvenekerho, tapiolanvenekerho ry, veneily, veneilytoiminta, laivat, veneet, venekerhot, laivakerhot, satamakerhot, satamat, satamatoiminta, vartiotupa, otsoankkuri, cafe ankkuri, otsonlahti, venekoulutus, satamakoulutus, laiturit

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Kalevi Nieminen
Kommondori
Puh: 050 64 721
Email: kalevi.nieminen@tapiolanlampo.fi

Karttatiedot