MiiIT ry

Yhdistys


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Yhdistys
Y-tunnus
0222451-8
Katuosoite
Lars Sonckin kaari 12
Postinumero
02600
Postitoimipaikka
ESPOO
Yleiskuvaus

MiitIT ry on tieto- ja viestintätekniikan parissa työskentelevien sekä ict:stä kiinnostuneiden ammattilaisten verkottunut yhteisö, joka seuraa aktiivisesti ict-alan kehityssuuntia ja tarjoaa jäsenilleen erinomaiset puitteet niin verkostoitumiseen kuin ammatillisen osaamisen päivitykseenkin. Yhdistyksemme on valtakunnallisen Tieto- ja viestintätekniikna ammattilaiset ry TIVIAn suurin jäsenyhdistys.

Järjestämme vuosittain lukuisia ajankohtaistilaisuuksia sekä erilaisia tapahtumia, jotka ovat pääosin maksuttomia jäsenillemme. Myös ei-jäsenet voivat osallistua tilaisuuksiimme erillistä maksua vastaan. MiitIT ry:ssä sinulla on myös oiva mahdollisuus vaikuttaa eri verkostoissamme.

Jäsenenä saat omien etujemme lisäksi suuren määrän TIVIAn hyödyllisiä ja rahanarvoisia etuja, joihin voit tutustua kotisivuillamme.

Verkostoidu, investoi itseesi ja viihdy kollegoiden joukossa!

Tuotteet
-
Avainsanat

miitit, espoo, tietotekniikka-ala, viestintätekniikka-ala, ict-ala, verkostoituminen, tietotekniikka-alalla työskentelevät, viestintätekniikka-alalla työskentelevät, ict-alalla työskentelevät, tilaisuudet, tapahtumat, yhdistys, yhdistykset

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Elina Ylppö
Järjestösihteeri
Puh: 0400-832698

Karttatiedot