Juvia Oy

Rakennusliike


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Rakennusliike
Y-tunnus
2172236-0
Katuosoite
Laurinahonkatu 5
Postinumero
33340
Postitoimipaikka
TAMPERE
Yleiskuvaus

Juvia on vuonna 2008 perustettu rehti ja rehellinen rakennusalan toimija jonka henkilöstöllä on pitkä aikaisempi kokemus ja monialainen osaamispohja. Vankka kokemus näkyy kokonaisvastuullisessa projektiosaamisessamme, joka huomioi tavoitteeksi asetetun laadun ja taloudelliset panokset tilaajan odotusten mukaan.

Vahvuutemme on visuaalisesti näyttävien ja laadukkaiden ratkaisujen toteuttaminen lähialueen osaamista ja toimittajia, sekä aitoja materiaaleja suosien. Pidämme tärkeänä, että työt tehdään aikataulussa ja asiakkaan oman toiminnan tarpeet huomioden. Panostamme kestäviin ja pitkäjänteisiin asiakassuhteisiin ja oman toimintamme jatkuvaan kehittämiseen.

Oikean laatutason tunnistaminen projektikohtaisesti on meille avainkysymys. Huomioimme kohteen lähtötiedot, elinkaariajattelun, energiataloudellisuuden sekä visuaalisen kokonaisuuden, joka asettuu olemassaolevaan ympäristöön. Laadukas suunnittelu on kaiken tukipilari, mutta pidämme hyvin tärkeänä myös tekijöiden vastuuta lopputuotteen kokonaislaadussa.

Juvia on toiminut pääurakoitsijana monessa Särkänniemen kohteessa. Vuotuinen liikevaihto 1-2milj. euroa. Kotipaikkamme on Tampere.

Tuotteet
-
Avainsanat

juvia, tampere, pirkanmaa, rakennuspalvelut, rakennustyöt, rakennukset, rakentajat, rakennusliike, uudisrakentaminen, saneeraus, aluerakentaminen, talonrakennus, talonrakentaminen

Yrityksen yhteystiedot

  • Tiedoissa ei ole puhelinnumeroa
  • Tiedoissa ei ole fax-numeroa
  • Tiedoissa ei ole sähköpostiosoitetta
  • http://www.juvia.fi

Yhteyshenkilöt

Juha Ketko
Puh: 0400-662076

Karttatiedot