TFT Topfoods Trading Oy

Elintarvikkeiden yleistukkukauppa


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Elintarvikkeiden yleistukkukauppa
Y-tunnus
2165019-2
Katuosoite
Alppilankatu 2
Postinumero
21100
Postitoimipaikka
NAANTALI
Yleiskuvaus

Tervetuloa herkkujen maailmaan!

---

HoReCa:

Topfoods on pitkään toiminut teollisuuden hankintapalveluyrityksenä etsien maailmalta ensiluokkaisia raaka-aineita ja tuotteita teollisuuden tarpeisiin. Nyt haluamme tarjota tuotteitamme myös HoReCa-sektorille, jossa tiedämme, että alan ammattilaiset arvostavat laadukkaita tuotteita, joiden takana puhuttelevat eettisyys, jäljitettävyys ja todelliset tarinat.

Teemme yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, kehitämme yhteistyössä asiakkaan tarpeiden mukaisia raaka-aineita ja tuotteita. Näin ollen haluamme palvella HoReCa-asiakkaitamme muuttuvissa markkinatilanteissa entistä joustavammin ja paremmin.

Haluamme tarjota ammattitaitoisen organisaation käyttöönne. Henkilömme ovat toimineet erilaisissa toimissa HoReCa-sektorilla, joten he tietävät haasteet ja tuotteiden laadun merkityksen ja sen kuinka tärkeä on toimitusvarmuus ja hävikin ennalta ehkäiseminen on nykypäivän toiminnassa. Olkoon nämä kulmakivinä ja palvelulupauksenamme, joista emme tingi.

Luomme onnistumisen tuotteet ja raaka-aineet ”KOSKA RAKASTAMME RUOKAA”

---

Teollisuus:

Topfoods on innovatiivinen, joustava ja monipuolisesti palveleva elintarvikkeiden hankintayritys. Tehokas ammattilaisorganisaatiomme toimii nopeasti ja tuo tehokkuudella lisäarvoa asiakkaille. asiakaitamme ovat niin suuret kuin pienemmätkin elintarviketeollisuuden tuotteita valmistavat yksiköt (valmisruoka, einessalaatit, kastikkeet, marinadit, pizzat jne…)

Lihateollisuuteen toimitamme porsaan, naudan, lampaan, karitsan, riistan ja siipikarjan eri ruhonosia asiakkaiden toiveiden mukaisesti joko tuoreena tai pakasteena. Meillä on myös runsaasti erikoislihoja tarjolla.

Asiakkainamme on myös paljon erilaisia leipomoteollisuuden asiakkaita.

Topfoods pitää huolen että tuotteet sopivat juuri teidän tarpeisiin. Tuotteita pystymme räätälöimään tarvittaessa asiakkaidemme tarpeisiin. Meillä on laaja verkosto Suomessa ja Euroopassa erilaisiin eri elintarviketeollisuuden alan ammattilaisiin ja tuotantolaitoksiin. Haluamme tarjota osaamisemme ja verkostomme käyttöönne Topfoodsin kautta.

Toimitamme asiakkaillemme niin pienet kuin suuremmatkin tilausmäärät aina joustavasti ja turvallisesti, teholavasta täysiin rekkoihin ja kontteihin.

---

Vähittäiskauppa:

Topfoods Retailing Oy on Topfoodsin tytäryhtiö, jonka vetäjänä toimii Kari Mattila, hän toiminut vähittäiskaupan parissa pitkään. Olemme tällä hetkellä vahvasti mukana mm. Espanjalaisen sianlihan ja Hollantilaisen vasikanlihan maahantuojana. Myös valikoimiimme kuuluvat erilaiset juustot ja siipikarjatuotteet. Myös valikoimiin kuuluvat viljaruokitut rotulihakarjan tuotteet, jossa on sitä ns. marmoria ja makua!

Tuotteet
-
Avainsanat

tft, topfoods trading, naantali, elintarvike, elintarvikkeet, elintarvikkeita, elintarvikkeiden hankinta, elintarvikkeiden hankintaa, elintarviketeollisuus, valmisruoka, einesruoat, einessalaatit, kastikkeet, marinadit, pizzat, lihateollisuus, sianliha, porsaanliha, naudanliha, lampaanliha, karitsanliha, riista, siipikarja, tuoreliha, pakasteliha, tuorelihat, pakastelihat, tuorelihaa, pakastelihaa, juusto, maitotaloustuotteet, maitotuotteet

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Janne Rantala
Puh: 040-5447540

Karttatiedot