For You Kotka Oy

Ravintola


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Ravintola
Y-tunnus
2102872-3
Katuosoite
Kotkankatu 8
Postinumero
48100
Postitoimipaikka
KOTKA
Yleiskuvaus

Irrota kiristävä vanne hetkeksi päästäsi ja tule nauttimaan kaltaistesi seurasta.

Baarimestarimme ovat kaikki seksitieteidenmaisterin tutkinnon suorittaneita alan ammattilaisia.

Mieltäsi voivat askarruttaa monet henkilökohtaisetkin kysymykset. Baarimestareidemme salassapitovelvollisuus koskee kaikkea sellaista tietoa, joka on saatu ammattia harjoitettaessa ja se säilyy työvuoron päätyttyäkin - ei siitä SEN enempää.

Herttainen ovenavaajahenkilökuntamme ottaa sinut ylitsevuotavien ilontunteiden vallassa vastaan ja jopa tarvittaessa opastaa sinut ravintolan tavoille. Lähtiessäsi ravintolasta he usein huiskuttavat nenäliinallaan sinulle hyvästiksi.

Ravintolan kynnyksen olemme yrittäneet takoa niin matalaksi kuin mahdollista, mutta siitä huolimatta joillekin se voi osoittautua liian korkeaksi. Tällöin juomisen tarve tulisi arvoida myöhemmin uudelleen.

Aika For You:ssa kuluu lopulta hyvinkin nopeasti. Joskus saattaa jopa käydä, ettet lähtiessäsi muista hakea narikkaan jättämääsi päävannetta.

Aukioloajat:

Su-To 10-02

Pe-La 10-03

Tuotteet
-
Avainsanat

for you, kotka, ravintola, ravintolat, ravintoloita, ravintolapalvelu, ravintolapalvelut, ravintolapalvelua, ravintolapalveluja, tilaussauna, tilausruokailu, tapahtumat, tilaisuudet

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Mika Pakkanen
Puh: 05-213444

Karttatiedot