SUOMI TUIJA KAARINA

Koiran koulutusta, koiran kasvatusta, kennelpakasteet, trimmausta


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Koiran koulutusta, koiran kasvatusta, kennelpakasteet, trimmausta
Y-tunnus
2131940-8
Katuosoite
Kuurilantie 388
Postinumero
37770
Postitoimipaikka
TARTTILA
Yleiskuvaus

Puvepapan kennel on perustettu elokuussa vuonna 2007. Toimintaan kuuluu koiranruokien ja -tarvikkeiden myynti. Puvepapan kenneli tarjoaa myös trimmauspalvelua (lähinnä bouvierit). Tavoittena on kasvattaa sosiaalisia ja iloisia perheen parissa eläviä bouviereja, joiden kanssa voi harrastaa omaksi ja koiran iloksi tai pyörähtää näyttelykehässä. Luonne, terveys, ulkonäkö -tärkeysjärjestyksessä. Vaikka omassa perheessämme ei pieniä lapsia ole niin jokainen koiramme on lapsilla testattu.

Suoritettuna on jalostusneuvojan peruskurssi sekä jatkokurssi. Koulutusohjaajakurssi on suoritettu v. 2002 ja uusittu uudelleen v. 2007 + koirankouluttajakurssi.

Koulutusmetodeista emäntä on valinnut koirien kouluttamiseen yhdistelmän vähän vanhoja jippoja ja paljon positiivista vahvistamista. Leikillä ja makupaloilla ja nyt myös naksutin on tullut kuvaan mukaan.

Tutustu toimintaamme lisää kotisivuillamme www.puvepapan.fi ja ota yhteyttä!

Tuotteet

- Koiranruokien myynti (kennelpakasteet)

- Koirien kasvatus

- Koirien koulutus (mm. toko-opastusta)

- Kotitrimmaukset

Avainsanat

bouvier, bouvierin, bouviereja, bouvier pentuja, bouvier pennut, bouvierin pentuja, bouvierin pennut, koiran koulutus, koirien koulutus, koiran koulutusta, koirien koulutusta, toko koulutusta, toko koulutus, toko, koiran trimmaus, koirien trimmaus, koiran trimmausta, koirien trimmausta, koiran trimmaukset, koirien trimmaukset, trimmaus, trimmausta, trimmaukset, koiranruoka, koiran ruuat, koiran ruoat, koiran ruokinta, ikaalisten kennelpakaste, ikaalisten kennelpakasteet, kennelpakaste ikaalinen, pakasteet, pakaste, pakasteita, kennelpakaste, kennelpakasteet, kennelpakasteita, kennel, kennelit, kenneleitä, koiran kasvatus, koiran kasvatusta, bouvier kasvattaja, bouvier kasvattajat, bouvier kasvatus, bouvier kasvatusta, puvepapan kennel, valkeakoski, valkeakoskella, tampere, tampereella, lempäälä, lempäälässä, kangasala, kangasalalla, kangasalassa, pälkäne, pälkäneellä

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Tuija Suomi
Puh: 040 584 36 12
Email: puvepapan@gmail.com

Karttatiedot