CAFE AAMURUSKO KY

Kahvila-ravintolat - Lounaskahvila


Toimiala
Kahvila-ravintolat
Toimialan tarkempi kuvaus
Lounaskahvila
Y-tunnus
2097252-8
Katuosoite
TAMMELAN PUISTOKATU 30-32
Postinumero
33100
Postitoimipaikka
TAMPERE
Yleiskuvaus

Cafe Aamurusko on viihtyisä ja ystävällisen palvelun kahvila-lounasravintola Tampereen keskustassa, Tammelan alueella. Tule meille nauttimaan maittava aamiainen tai lounas tai kruunaa kahvi/teehetkesi makealla piiraalla tai pikkusuolaisella. Monipuolinen aamupala sujuu Cafe Aamuruskossa edullisesti ja sitä on tarjolla viikon jokaisen päivänä. Lounaaksi voit valita salaatin, uuniperunan tai lämpimän keiton.

Tarjoamme kattavan valikoiman erikoiskahveja ja erilaisia haudutettuja teelaatuja.

Tarjolla on laaja valikoima tuoretta pullaa, munkkeja, leivonnaisia, sämpylöitä ja suolaisia piirakoita. Perustuotteet löytyvät valikoimista joka päivä, muu valikoima vaihtelee päivittäin.

Tilauksesta valmistamme myös sämpylät ja suolaiset.

Kahvilan mukavilla sohvilla on rauhalliset puitteet lukea päivän lehti tai nauttia hyvässä seurassa maukkaasta ruuasta ja leivonnaisista hyvän kahvin kera.

Tervetuloa!

Tuotteet

Lounas-kahvila

Avainsanat

lounas-kahvila, kahvila, kahvio, cafe, lounasta, lounaskahvilat, lounaskahviloita, lounasruokaa, kahvilat, Café Aamurusko Ky, lounas-kahvila tampere, kahvila tampere, kahvio tampere, cafe tampere, lounasta tampere, lounaskahvilat tampere, lounaskahviloita tampere, lounasruokaa tampere, kahvilat tampere,

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Anita Penttilä
Puh: 03 222 9799
Email: posti@cafeaamurusko.fi

Karttatiedot