Forssan Timanttiporaus Oy

Muu muualla luokittelematon erikoistunut rakennustoiminta - Timanttiporausta ja -sahausta


Toimiala
Muu muualla luokittelematon erikoistunut rakennustoiminta
Toimialan tarkempi kuvaus
Timanttiporausta ja -sahausta
Y-tunnus
2129850-4
Katuosoite
Perkiöntie 13
Postinumero
37600
Postitoimipaikka
VALKEAKOSKI
Yleiskuvaus

Suomen Timanttiporaus Oy on yritys, joka tarjoaa laadukkaita timanttisahaus ja -porauspalveluja pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella, mutta sopimuksen mukaan myös muualla. Käytössämme ovat alan huippuvalmistajien koneet ja laitteet sekä monen vuoden kokemuksen omaavaa henkilökuntaa. Monipuoliset palvelumme kattavat myös saneerauspurkutyöt ja piikkaukset. Tarvittaessa kaadamme myös puut työmaalta. Suoritamme työmme aina aikatauluja noudatten ensiluokkaisesta lopputuloksesta tinkimättä mikä takaa tyytyväisyytesi!

Tutustu tarkemmin yritykseemme ja palveluihimme kotisivujemme kautta tai ota yhteyttä puhelimitse, palvelemme teitä mielellämme!

Tuotteet

Timanttisahaus

Timanttiporaus

Puunkaato pihoilta

Piikkaus

Saneerauspurkutyöt

Avainsanat

suomen timanttiporaus oy, suomen timanttiporaus, forssan timanttiporaus oy, forssan timanttiporaus, timanttiporaus etelä-suomi, timanttisahaus etelä-suomi, timantti sahaus ja -poraus etelä-suomi, timanttisahaus palvelut etelä-suomi, timantti poraus palvelut etelä-suomi, saneerauspurkutyöt etelä-suomi, erikois puun kaato etelä-suomi, piikkaus etelä-suomi, piikkauspalvelut etelä-suomi, etelä-suomi, uusimaa, helsinki, espoo, vantaa, teräsbetonin muokkaus

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Tomi Härkönen
Yrittäjä
Puh: 044 365 1045
Email: tomi.harkonen@forssantimanttiporaus.fi

Karttatiedot