HAAPALAN LOMAMÖKIT

Majoitus ja Lomamökit


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Majoitus ja Lomamökit
Y-tunnus
1347134-6
Katuosoite
HAUHANPOHJANTIE 904B
Postinumero
19910
Postitoimipaikka
TAMMIJÄRVI
Yleiskuvaus

Tasokkaita mökkejä keskellä puhdasta luontoa Hauhan rannalla. Peltoniemi, Kokkokallio ja Haapakallio.

Omaa rantaa yli kaksi kilometriä. Jokaisella mökillä on oma hiekoitettu kovapohjainen ranta ja vene. Rannalla on myös mökin varustukseen kuuluva grillikatos.

Vieressä on tuhansien hehtaarien erämaa-alue, jossa marjastus- ja lenkkeilymahdollisuus. Talvella vieressä hyvät pilkkivedet, hiihtomaastot, valmiit ladut ja retkien taukopaikaksi sopiva laavu metsässä.

Haapalan lomamökit on rakennettu Tammijärvelle, joka sijaisee Keski-Suomessa Luhangan kunnassa. Lähin kaupunki on Jyväskylä, jonne matkaa pohjoisen suuntaan on noin 50 km. Etäisyys Lahteen on 130 km ja Helsinkiin 240 km. Lähimmät kuntakeskukset ovat Luhanka (20 km), Korpilahti (30 km) ja Joutsa (30 km).

Tammijärven Hauhanpohja sijaitsee Hauhan rannalla Päijänteen itäpuolella. Matkaa Päijänteelle on neljä kilometriä. Maasto on metsäpeitteistä ja monien jylhien mäkien ympäröimää.

Haapalan maatilan läheisyyteen on rakennettu vuonna 1991 kolme samanlaista ja ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettua mökkiä. Hauhanpohjantieltä päin lukien mökkien nimet ovat Peltoniemi, Kokkokallio ja Haapakallio. Jokaisen pinta-ala on 83/56 neliömetriä. Keittiö, olohuone, makuuhuone, parvi (12 neliömetriä), sauna, pesuhuone, pukuhuone, wc, eteinen ja avokuisti sekä 6 hengelle vuodepaikat. Vuonna 2006 meille on rakennettu 2 uutta mökkiä, joissa on vuodepaikat 10 hlö:lle.

Varustukseen kuuluu kylmä ja lämmin vesi, suihku, varaava takka, sähkölämmitys, sähkövalo, sähköliesi, astian- ja pyykinpesukone, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, väriTV, pölyimuri ja autoille pistorasia ulkona. Makuupaikat ja keittiön astiasto on mitoitettu kuudelle henkilölle.

Kotisivuilta osoitteessa www.haapalanlomamokit.com löydät tarkemmat tiedot palveluistamme.

Lähistöltä löytyvät:

- Purnuvuori, Hartola

- Riihivuori, Muurame

- Himos, Jämsä

- Verraton retkikohde luonnon ystävälle on Leivonmäen kansallispuisto, jonne matkaa on vain 15 km.

Karttalinkkiä klikkaamaalla näet tarkemman sijaintimme.

Ethän unohda käydä myös omilla kotisivuillamme www.haapalanlomamokit.com

Tuotteet

-Majoitus

-Mökkivuokraus

Aktiviteetit

-marjastus

-Sienestys

-kalastus

-uinti

-hiihto

-eräretket

Avainsanat

Lumikengät, loma, matkailu, hiihtoloma, pääsiäinen, juhannus, kesäloma, seikkalu, maatilamatkailu, viikonloppu, mökki, vuokramökki, eräopas, erämatka, retkeily, retki, eräretki, yrityksille, yksityisille ja yhteisöille, elämysmatkailua, hiihto, laskettelua, lomamökkejä, maatilamatkailua, majoituspalveluja, mökkivuokrausta, pilkkivedet, rantamökkejä, majoitus, Keski-Suomi

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Veikko Haapala
Elinkeinoharjoittaja
Puh: 040-7614288
Email: veikko.haapala@luukku.com

Karttatiedot