KETTUKANGAS HENNA TUULIA

Muualla luokittelematon huvi- ja virkistystoiminta - Ratsastusta


Toimiala
Muualla luokittelematon huvi- ja virkistystoiminta
Toimialan tarkempi kuvaus
Ratsastusta
Y-tunnus
2029841-4
Katuosoite
Merikyläntie 127
Postinumero
92320
Postitoimipaikka
SIIKAJOKI
Yleiskuvaus

Tallin esittely

Hessun talli aloitti toimintansa kesäkuussa 2006 Siikajoelle Pohjois-Pohjanmaalla Törmälän matkailumaatilan pihapiirissä.

Tallilla on seitsemän kilttiä ja monipuolista suomenhevosta, kaksi osaavaa puoliveristä, yksi lämminverinen ja yksi veikeä shetlanninponi, kaksi tallikoiraa ja kani. Tallin toiminta painottuu maastoretkiin ja vaellusratsastuksiin Siikajoen upeilla hiekkateillä ja metsäpoluilla. Myös ratsastustunteja on mahdollista saada tallin viereisessä olevalla hiekkapohjaisella kentällä. Perheen pienimmille tarjotaan ponitalutusta (tilattavissa myös eri tapahtumiin) ja ryhmille vankkuriajelua. Ryhmäkoot tunneilla ovat pieniä (3-5 hlöä) ja ryhmät pyritään rakentamaan aina tason mukaan.

Yleistä tunneista

Tallilla on vastuuvakuutus. Jokaisella ratsastajalla tulee olla tapaturmavakuutus.

Peruutukset tulee tehdä viimeistään edellisenä päivänä (soittamalla tai tekstiviestillä) puh. 040 536 5273. Peruuttamattomasta tai myöhässä perutusta tunnista laskutetaan 10 € (äkillisissä sairastapauksissa esitettävä lääkärintodistus, jolloin rahaa ei peritä). Saavu tunnille puoli tuntia ennen tunnin alkua, jotta ehdit valmistella hevosen. Voit halutessasi tarkistaa Hennalta onko hevonen jolla ratsastat aikaisemmalla tunnilla käytössä, jolloin sinun ei tarvitse saapua tunnille puolta tuntia ennen.

Talli tarjoaa ratsastustunteja kaiken tasoisille ratsastajille. Tunnit pidetään pienissä ryhmissä, mikä takaa yksilöllisen opetuksen. Ratsastustunnit muodostetaan ratsastajien taitojen mukaan. Tunnit varataan aina etukäteen puhelimitse tai edellisellä tunnilla. Tallilla saa myös yksityistunteja sopimuksen mukaan.

Tunnin pituus on 60 min ja se sisältää välikäynnin. Puolituntia on 30 min. Jokaiselle ratsastajalle pyritään saamaan kokoonsa ja taitoihinsa nähden sopiva hevonen. Henna määrää hevoset. Myös omalla hevosella voi osallistua tunnille.

Retkistä kannattaa kysellä puhelimella. Koska retket toteutetaan vain mikäli osallistujia on vähintään 2 hlöä, kannattaa kysyä soittamalla vapaata ryhmää, mikäli olet yksin lähdössä retkelle.

Varaa tuntisi Hennalta puh. 040 536 5273.

Tuotteet

Maastoretki

Päiväretket

Vaellusratsastus

Ratsastustunti

Vankkuriajelu

Talutusratsastus ponilla

Leirit

Kurssit

Avainsanat

Ratsastustunnit, ratsastustunteja, ratsastus, ratsastusta, Vaellusratsastusretket, vaellusretkiä, vaellusta, Maastoretket, maastoretkiä, maasto, Ponitalutus eri tapahtumiin, ponitalutus, ponitalutusta hevonen, hevoset, hevosia, poni, ponit, poneja, hessun, talli, talleja, tallit, siikajoki

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Henna Kettukangas
Yrittäjä
Puh: 040 536 5273
Email: hessuntalli@gmail.com

Karttatiedot