RENOPAL OY

Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen - Yleiset talonrakennustyöt


Toimiala
Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen
Toimialan tarkempi kuvaus
Yleiset talonrakennustyöt
Y-tunnus
1975035-4
Katuosoite
PL 1181
Postinumero
00101
Postitoimipaikka
HELSINKI
Yleiskuvaus

Toteutamme tarpeittesi mukaan mitoitettuja remontti- ja rakennuspalveluita. Teemme kokonaisvaltaisia huoneistoremontteja, isomman mittakaavan tapetointi-, maalaus- ja sisälattiaremontteja sekä sauna- ja kylpyhuoneremontteja. Maalaustyönä niin sisämaalaukset kuin ulkomaalaukset. Myös uudisrakentaminen kuuluu palveluumme. Toimimme Etelä-Suomessa alueena Helsinki - Vantaa - Espoo - Lohja.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme, tai käy katsomassa internetsivuiltamme www.renopal.fi ! Palvelemme teitä mielellämme!

Tuotteet

Remontti- ja rakennuspalveluita

Huoneistoremontteja

Tapetointi-, maalaus- ja sisälattiaremontteja

Sauna- ja kylpyhuoneremontteja

Avainsanat

huoneistoremontti, huoneistoremontit, huoneistoremontteja, kalusteasennus, kalusteasennuksia, kalusteasennukset, keittiöremontti, keittiöremontteja, keittiöremontit, kirvestöitä, kirvestyö, kirvestyöt, kylpyhuoneremontti, kylpyhuoneremontit, kylpyhuoneremontteja, remontti, remontteja, saneeraus, saneerausta, laatoitusta, laatoitus, lattiatöitä, lattiatyö, lattiatyöt, maalaustyöt, maalaustyöt, maalaustöitä, parkettiasennusta, parkettiasennus, tapetointi, tapetointia, ulkolaudoitusta, ulkolaudoitus, renopal, nummela

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Pekka Carlenius
Puh: 0400 319 005
Email: info@renopal.fi

Karttatiedot