Kolin Kurssi- ja Leirikeskus Future Freetime Oy

Muiden kiinteistöjen vuokr. ja hallinta


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Muiden kiinteistöjen vuokr. ja hallinta
Y-tunnus
1952414-6
Katuosoite
Kopravaarantie 27
Postinumero
83950
Postitoimipaikka
AHMOVAARA
Yleiskuvaus

Future Freetime on paitsi oivallinen paikka järjestää erilaisia kursseja sekä leirejä, myös matkailevan perheen lomanviettopaikka.

Future Freetime on liikkuvan luontoihmisen tauko- ja virkistäytymispaikka majoitus-, ruokailu- ja saunomispalveluineen. Yrityksemme sijaitsee Valkealammin rannalla lähellä 6-tietä, keskellä monipuolista luontoa Kolin alueen vaaramaisemissa.

Läheltä löytyvät monipuoliset ja haastavat ulkoilureitit, ladut ja laskettelurinteet niin kuntoilijoille kuin aktiiviurheilijoillekin.

Majoitusvaihtoehtoina tarjoamme erikokoisia huoneita, huoneistoja tai mökkejä. Tarjolla on neljä mökkiä aina kahden hengen Mummonmökistä jopa 12 hengen kokohirsimökkiin. Huonemajoitusvaihtoehtoja on 3 hengen huoneesta 14 - 22 hengen huoneistoihin.

Kaiken kaikkiaan alueella on noin 75 petipaikkaa sekä 30 paikkainen ympärivuotinen Caravan alue palveluineen.

Alueelta löytyy viisi erilaista saunaa, joista on 3 puu- ja 2 sähkölämmitteistä saunaa. Talvisin on myös mahdollisuus avantouintiin. Ruokailuvaihtoehtoina tarjoamme täysi- tai puolihoitoa. Omatoiminen ruoanvalmistus onnistuu mökkimajoituksissa.

Future Club on yhteistyökumppani, jonka kanssa järjestämme paljon erilaisia aktiviteettejä. Future Club vuokraa myös kirkkoveneitä ja järjestää tarvittaessa kokeneet perämiehet mukaan soutumatkalle.

Tuotteet
-
Avainsanat

Kolin Kurssi- ja Leirikeskus Future Freetime Oy, Ahmovaara, koli, leirikeskus, leirikeskukset, leirikeskuksia, kurssikeskus, kurssikeskukset, kurssikeskuksia, majoitus, majoitukset, majoituksia, majoituspalvelu, majoituspalvelut, majoituspalveluja, majoituspalveluita, matkailu, kirkkovene

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Toivo Turunen
Puh: 0103223040
Email: kopravaara@futurefreetime.fi

Karttatiedot