Korpirauhan leirikeskus

Seurakunnat ja uskonnolliset järjestöt


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Seurakunnat ja uskonnolliset järjestöt
Y-tunnus
0201242-7
Katuosoite
Korpirauhantie 117
Postinumero
02570
Postitoimipaikka
SIUNTIO KK
Yleiskuvaus

Korpirauhan leirikeskus sijaitsee Siuntion pohjoisosassa suuren metsäalueen keskellä. Matkaa Helsingistä kertyy noin 55 kilometriä. Korpirauhan ympäristö on muutamaa kesämökkiä lukuun ottamatta lähes asumatonta korpea. Seurakuntayhtymän omistaman alueen pinta-ala on noin 100 hehtaaria ja sen maasto on vaihtelevaa: metsää, kalliota ja suota. Omaa rantaa on sekä päärakennuksen viereisen Syvälammen että puolen kilometrin päässä sijaitsevan Lauklammen rannalla.

Korpirauhassa on hyvätasoisia majoituspaikkoja 80 henkilölle kahden ja neljän hengen huoneissa. Ruokasaliin mahtuu kerrallaan noin 100 ruokailijaa. Käytettävänä on kappeli, 20 hengen ja 34 hengen kokous- ja opetustilat.

Syvälammen rannassa on rantasauna uimalaitureineen. Pihapiirissä on lentopallo- ja jalkapallokenttä sekä aidattu leikkialue lapsille keinuineen ja kiipeilytelineineen. Korpirauhan laaja metsäalue sopii erinomaisesti partiotoimintaan, retkeilyyn ja muuhun maastossa liikkumiseen. Alueelle on rakennettu kolme erityyppistä luontopolkua (1, 2, ja 8 km). Lauklammen luontoon voi tutustua myös soutaen tai meloen.

Muutaman sadan metrin päässä päärakennuksesta on kaksi laajaa teltta-aluetta ruokailukatoksineen. Alueille mahtuu kymmeniä telttoja kerrallaan. Toisen teltta-alueen yhteydessä on kolme kompostorikäymälää, ruokailuvälineiden pesupiste ja suihkut peseytymistä varten.

Tuotteet
-
Avainsanat

Korpirauhan leirikeskus, Siuntio, syvälampi, leirikeskus, leirikeskukset, leirikeskuksia, kurssikeskus, kurssikeskuksia, kurssikeskukset, majoitus, majoituksia, majoitukset, majoituspalvelu, majoituspalveluja, majoituspalveluita

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Seija Palin
Puh: 0503802512
Email: korpirauha.hsrky@evl.fi

Karttatiedot