Oy HIFK-Hockey Ab

Jääkiekkoseura


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Jääkiekkoseura
Y-tunnus
1602066-3
Katuosoite
Helsingin Jäähalli
Postinumero
00250
Postitoimipaikka
HELSINKI
Yleiskuvaus

Helsingin IFK (Idrottsföreningen Kamraterna, Helsingfors r.f.) perustettiin vuonna 1897. HIFK:n jääkiekkojoukkue on vanhin pääkaupunkiseudulla toimivista joukkueista. HIFK pelasi ensimmäisen kiekko-ottelunsa vuonna 1929, mutta seuran ykköslajina oli pitkään jääpallo. Vasta vuodesta 1947 lähtien jääkiekon suosio alkoi kasvaa ja SM-tasolla HIFK liittyi silloiseen Suomen mestaruussarjaan vuonna 1949. Tuosta vuodesta lähtien HIFK on pelannut jo lähes kuusikymmentä vuotta Suomen pääsarjatasolla.

IFK pelaa kotiottelunsa Helsingin Jäähallissa, joka sijaitsee Töölössä Nordenskiöldinkadulla. Täältä löydät myös seuran toimiston ja fanituotemyymälän.

Helsingin Jäähallilla on rajoitetusti parkkipaikkoja ja suosittelemme siksi otteluihin tulemista julkisilla kulkuvälineillä. Jäähallille pääsee joka suunnasta kätevästi raitiovaunulla ja bussilla. Junat pysähtyvät Pasilassa, josta raitiovaunulla tai bussilla pääsee Jäähallille muutamassa minuutissa. Pasilasta kävelymatkaa hallille tulee noin 15 minuuttia.

Helsingin Jäähallin yleisökapasiteetti on jääkiekko-otteluissa 8 200. Hallissa on 19 aitiota, neljä tasokasta ja viihtyisää klubia sekä useita baareja ja myyntipisteitä.

Tervetuloa!

Tuotteet
-
Avainsanat

helsingin ifk, hifk, ifk, hifk-hockey, helsinki, helsingin jäähalli, jääkiekko, jääkiekkoa, jääkiekkoilija, jääkiekkoilijat, jääkiekkoilijoita, urheilu, urheilua, liikunta, liikuntaa, jääkiekkoseura, jääkiekkoseurat, jääkiekkoseuroja, liigaseura, sm-liigaseura, sm-liiga, liiga, urheiluseura, urheiluseurat, urheiluseuroja, hifk jr hockey, hifk-juniorit

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Jussi Patjas
Myyntipäällikkö
Puh: 044-2880033

Karttatiedot