Vemal Oy

Kivipintaisten julkisivujen pinnoitus


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Kivipintaisten julkisivujen pinnoitus
Y-tunnus
1593862-4
Katuosoite
Piikuja 8
Postinumero
90630
Postitoimipaikka
OULU
Yleiskuvaus

Pintamestarit on valtakunnallisesti toimiva kivipintaisten julkisivujen pinnoittamiseen erikoistunut yritys, joka on palvellut asiakkaitaan vuodesta 2000.

Teemme niin pesut, suojauskäsittelyt kuin maalauksetkin pieniin että suuriin kohteisiin. Omalla Pintamestarit-menetelmällämme pystymme palauttamaan kiinteistön julkisivun uuden veroiseksi sekä sen vesiresistanssin pakkasrapautumista ja sammaloitumista vastaan.

Omaamme alalta laajan kokemuksen että nykyaikaiset työskentelyvälineet sekä olemme ensimmäisiä suomalaisia kivipintaisten julkisivujen pinnoittamiseen erikoistuneita yrityksiä, mikä takaa varmasti osaavan palvelun että Sinun tyytyväisyytesi! Lisäksi myönnämme kaikille puhdistus- ja suojaustöille 5 vuoden täystakuun!

Voit tutustua paremmin kattavaan palvelutarjontaamme kotisivuillamme osoitteessa: www.pintamestarit.fi

Tai ota suoraan puhelimitse yhteyttä ja kysy lisää, palvelemme Teitä mielellämme!

Tuotteet

Kivipintaisten julkisivujen pinnoitus:

- pesu

- suojaus

- maalaus

Avainsanat

pintamestarit, kivipintainen julkisivu, kivipintaiset julkisivut, julkisivun suojaus, julkisivun pesu, julkisivun pinnoitus, julkisivun maalaus, kivijulkisivun suojaus, julkisivun pakkasrapautuminen, julkisivun sammaloituminen, julkisivuhuolto, julkisivupesu, julkisivujen suojakäsittely, julkisivun suojakäsittely, katon suojakäsittely, katon maalaus, katon pesu, rakennuksen pesu, rakennusmaalari, julkisivumaalaus, julkisivusuojaus, julkisivumaalaus oulu, julkisivusuojaus oulu, julkisivuhuolto oulu, julkisivupesu oulu, oulu

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Ei yhteyshenkilöiden tietoja saatavilla.


Karttatiedot