Huoltovarmuuskeskus

Työ- ja elinkeinoministeriö


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Työ- ja elinkeinoministeriö
Y-tunnus
0202419-6
Katuosoite
Pohjoinen Makasiinikatu 7 A
Postinumero
00130
Postitoimipaikka
HELSINKI
Yleiskuvaus

Huoltovarmuus on kansalaisten, elinkeinoelämän ja maanpuolustuksen taloudellisten perustarpeiden turvaamista erilaisten häiriöiden varalta.

Tärkeänä tavoitteenamme on luoda sellaiset valmiudet, että Suomi selviää ankarissakin kriiseissä pääsääntöisesti ominvoimin. Yhteiskunnassa tulee olla aina ajan tasalla olevatvarautumisjärjestelyt kaikkien poikkeusolomallien varalta.

Tuotteet

Yhteistyötä kriittisten järjestelmien turvaamiseksi

Yleisesti huoltovarmuudella tarkoitetaan kykyä sellaisten yhteiskunnan perustoimintojen ylläpitämiseen, jotka ovat välttämättömiä väestön elinmahdollisuuksien, yhteiskunnan toimivuuden ja turvallisuuden sekä maanpuolustuksen materiaalisten edellytysten turvaamiseksi vakavissa häiriöissä ja poikkeusoloissa.

Avainsanat

huoltovarmuuskeskus, hvk, huoltovarmuusneuvosto, huovi, turvavarastointi, valmiuslaki, elintarvikehuolto, energiahuolto, huoltovarmuussuunnittelu, puolustustilalaki, terveydenhuolto, turvaaminen, valmius, valmiussuunnittelu, yhteiskunta, varmuusvarastointi, elintarvikehuolto, energiahuolto, tutkimuksia, kansainvälinen kehitys, poikkeusolot, työ- ja elinkeinoministeriö, helsinki

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Raimo Luoma
Puh: 029-5051000

Karttatiedot