Respecta Oy

Terveydenhuollon laitteita ja tarvikkeita, Vammaisten apuvälineitä


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Terveydenhuollon laitteita ja tarvikkeita, Vammaisten apuvälineitä
Y-tunnus
1623211-3
Katuosoite
Tenholantie 12
Postinumero
00280
Postitoimipaikka
HELSINKI
Yleiskuvaus

Respecta Oy tuottaa apuvälineisiin perustuvia tutkittuja ja yksilöllisiä palveluja, joiden tavoitteena on ihmisen toimintakyvyn, elämänlaadun ja elinpiirin parantaminen.

Respectalla, alan suurinpana ja monipuolisimpana toimijana, on haasteena olla apuvälinealan edelläkävijä ja suunnannäyttäjä. Tavoitteena on tarjota asiakkaalle uusia toimintatapoja ja yhteistyömalleja apuvälinehankinnoissa ja olla tällä tavalla mukana edistämässä toimivaa ja sujuvaa kokonaisvaltaista kuntoutus- ja hoitoprosessia.

Respectan osakkeenomistajina ovat Proteesisäätiö 57 %, Terveysrahasto 24 % ja Suomen Punainen Risti 19 %.

Tuotteet

Respecta tarjoaa maan laajimman valikoiman sekä yksilöllisesti valmistettavia että valmiita apuvälineitä. Tuotevalikoima sisältää mm. proteeseja, ortooseja, jalkineita ja tukia sekä monenlaisia apuvälineitä päivittäisiin toimintoihin ja liikkumiseen.

Tuotepäälliköt seuraavat jatkuvasti alan kansainvälisiä uutuuksia ja perehtyvät syvällisesti tuotteiden ominaisuuksiin ja valitsevat tuotevalikoimiin monipuolisimmat ja laadukkaimmat tuotteet.

Avainsanat

terveydenhuollon laitteet, terveydenhuollon tarvikkeet, terveydenhuollon tuotteet, autoilun apuvälineet, omatoimisuus, kotihoitosängyt, nostimet, nousutuet, ortoosit, proteesit, protetisointi, tukipohjalliset, terapia, XL-tuotteet, ergonomia, jalkineet, liikkuminen, tukilaitteet, kaarituki, pyörätuoli, suihkutuoli

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Cajan Veli-Pekka
Toimitusjohtaja
Teittinen Sulo Heikki
Puheenjohtaja

Karttatiedot